Μελισσανίδης: «Τα Muppet Show και ο χειρότερος υπουργός ever»

Μελισσανίδης: «Τα Muppet Show και ο χειρότερος υπουργός ever»

Μελισσανίδης

bet365

Επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη σε όσους ισχυρίζονται ότι η ΑΕΚ κόλλησε κορονοϊό τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και στον Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας επίσης πως θα πάρει σκληρά μέτρα για τα περιστατικά στην OPAP Arena.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Στο γεύμα που παρέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρωτήθηκε και για όσα ακούστηκαν για τη διαιτησία αλλά και για τον κορονοϊό που κατηγόρησαν κάποιοι την ΑΕΚ ότι κόλλησε τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντας «Muppet Show» όσους τα λένε, ενώ επιτέθηκε και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη τονίζοντας πως είναι ο χειρότερος στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Επίσης το αφεντικό της Ένωσης ξεκαθάρισε πως θα πάρει αυστηρά και σκληρά μέτρα για να περιορίσει τα άσχημα περιστατικά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης:

Για το αν τον ενόχλησαν τα όσα ακούστηκαν για διαιτησία και για τον covid που έλεγε ο Παναθηναϊκός: «Τι να με ενοχλήσει όταν ακούω Muppet show; Muppet Show ήταν αυτά. Εγώ αγαπάω το ποδόσφαιρο. Τους κολλήσαμε covid; Σε 4 ματς στην έδρα τους δεν κέρδισαν. Ποιος είπε ότι είχε covid η ΑΕΚ; Muppet show είναι, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για την τοξικότητα που υπήρχε, αν έχουν μερίδιο οι πρόεδροι και τι σκοπεύει να κάνει για να αμβλυνθεί η τοξικότητα: «Η ομάδα μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτά. Όποιος σχολιάζει και λέει είναι γραφικός. Muppet Show, γιαούρτια! Τους φταίει το ποδόσφαιρο που είναι το καλύτερο; Muppet Show. Μπορεί να έκανα και εγώ λάθος, αλλά αγωνίζομαι για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο πράγμα με πριν από δέκα χρόνια; Μην τρελαθούμε. Muppet Show, αυτό γίνεται. Έλεγαν φτιάξτε ομάδα. Ε, λέμε και εμείς. Έλεγαν είχαμε παραρτήματα. Έχει η ΑΕΚ κανένα παράρτημα; Τα παραρτήματα αυτοί τα είχαν, αλλά φούνταραν και τα δύο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες ομάδας και δεν έχουν ιδέα τι είναι το ποδόσφαιρο. Επειδή έχεις χρήματα και είσαι ισχυρός νομίζεις ότι ξέρεις από ποδόσφαιρο; Πεπόνια κανονικά είναι. Φτιάξαμε γήπεδο, αθλητικά κέντρα, δεν μας βοήθησε κανείς πέρα από τα 20 εκατ. της Περιφέρειας και μας έλεγαν τζαμπασοφιά. Εμάς που φτιάξαμε μόνοι μας γήπεδο στολίδι. Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι κακό πράγμα. Θα τους βάλω σε τάξη εγώ».

Για τον Αυγενάκη: «Είναι ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν έπρεπε να στείλει συγχαρητήρια; Ούτε για τους τύπους. Κάνει τεράστια ζημιά στον Μητσοτάκη».

Για το ότι κάποιοι πλήρωσαν ακριβά εισιτήρια και αντιμετώπισαν θέματα με άλλους που έμπαιναν χωρίς εισιτήριο και πως σκέφτεται να το αντιμετωπίσει: «Ό,τι κενά είδαμε στην πρώτη χρονιά θα τα διορθώσουμε. Θα είμαστε πολύ σκληροί που δεν μπορεί να πάει ο νους. Ήδη αυτός που έριξε το βεγγαλικό θα έχει ποινικές συνέπειες πέρα από το ότι δεν ξαναπατάει το γήπεδο. Όλοι όσοι ανάβουν βεγγαλικά θα σταματήσουν να το κάνουν. Έχουμε ένα σύστημα υπερσύγχρονο με κάμερες που καταγράφουν τα πάντα. Ή θα σεβαστούν αυτό που φτιάξαμε ή θα έχουν τις κυρώσεις του νόμου. Δεν θα κάνουμε πίσω».

Για το πρόβλημα με τα καπνογόνα: «Είναι το μόνο γήπεδο που όταν παίζει η ΑΕΚ δεν υπάρχει αστυνομία. Αυτό κάτι λέει. Ούτε έξω από το γήπεδο, πουθενά».

Για τα Μουσεία και πότε θα ανοίξουν: «Το τουρ θα γίνεται κανονικά. Το Προσφυγικό είναι κατά 90% έτοιμο. Όποιος μπαίνει και βγαίνει θα κλαίει. Και το Μουσείο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ θα είναι από τα πιο ωραία της Ευρώπης. Πιστεύω ως το τέλος του χρόνου να ανοίξουν. Θα έρχονται τα σχολεία, θα υπάρχουν τουρ».

Για πιθανότητα τελικού Κυπέλλου με κόσμο: «Πρέπει να το δούμε. Φταίει και η Πολιτεία όμως. Πάρτε μέτρα».

Για το αν θα υπάρχει ειδικό σχέδιο στη φανέλα για τα 100 χρόνια: «Δεν το ξέρω ακόμα, αλλά πάντα η ΑΕΚ πρωταγωνιστεί σε αυτά. Κάτι σκεφτόμαστε».

Για τον Μπένετ που σκέφτεται να μειώσει τους ξένους διαιτητές: «Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Ας τα βρει ο Μπένετ με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τι να κάνει και η διαιτησία με το VAR; Θα γίνει λάθος και τι έγινε; Μας ακύρωσαν το γκολ με τον ΠΑΟΚ χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί. Έτσι είναι, γίνονται και λάθη, αλλά η διαιτησία έχει φτιάξει. Και όχι να βλέπω να βγαίνουν διαιτητές στα κανάλια με παπιγιόν και με βαρύ όνομα με ιστορία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα