Μελισσανίδης: «Ό,τι ζητήσει ο Αλμέιδα θα το κάνω, η ομάδα μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη» (vid)

Μελισσανίδης: «Ό,τι ζητήσει ο Αλμέιδα θα το κάνω, η ομάδα μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη» (vid)

Newsroom
Μελισσανίδης: «Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνω, η ομάδα μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εναρκτήρια ομιλία του στο γεύμα που παραθέτει στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραθέτει αυτή την ώρα γεύμα στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» και κατά την ομιλία που έκανε στο ξεκίνημα της εκδήλωσης τόνισε πως είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει κάθε επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και ότι πιστεύει πως η «Ένωση» μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στην εναρκτήρια ομιλία του:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει πρωτάθλημα και το Κύπελλο δικό μας...Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας που σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδο μας».

«Μετά ότι θέλετε να ρωτήσετε σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο έχω πει πολλές φορές, θα το πω και σήμερα. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής, θα το κάνω, 4-5 μεταγραφές, είμαστε έτοιμοι, πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη».

Περισσότερα από τα όσα διεμείφθησαν στο γεύμα αυτό θα ακολουθήσουν στις 19:00 στο Gazzetta.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα