Παναθηναϊκός: Η εβδομάδα του Λινγκρ

Παναθηναϊκός: Η εβδομάδα του Λινγκρ

O Λινγκρ

bet365

H ολοκλήρωση του τσέχικου πρωταθλήματος ανοίγει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Σλάβια Πράγας για τον Όντρεϊ Λινγκρ. Τι αναφέρουν στην Τσεχία για το μέλλον του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Όντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια Πράγας είναι ένας από τους κορυφαίους στόχους του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του και αυτό θα είχε συμβεί από τον Ιανουάριο αν ο σύλλογος του τότε δεν είχε ανάψει «κόκκινο» στη προσέγγιση του «τριφυλλιού».

Με την ολοκλήρωση του τσέχικου πρωταθλήματος αυτό το σαββατοκύριακο, ανοίγει ο δρόμος της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα κάνει την κίνηση αλλά ακόμη και μια υπέρβαση αν χρειαστεί για να ντύσει στα πράσινα τον παίκτη που καλύπτει τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από κει και πέρα, στην Τσεχία αναφέρουν πως ο 24χρονος άσος έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης της Σλάβια και πως ο τσέχικος σύλλογος αξιώνει ένα ποσό πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα