Δίκιο είχε ο Χάμες για τον Ολυμπιακό!

Δίκιο είχε ο Χάμες για τον Ολυμπιακό!

Δίκιο είχε ο Χάμες για τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta τις δηλώσεις του Χάμες περί Ολυμπιακού.

Δήλωσε λοιπόν ο Χάμες στην Κολομβία για τον Ολυμπιακό: «Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα, γιατί υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να μετανιώνει κανείς και πολύ περισσότερο όταν δεν σου φέρονται καλά, δεν σου αντιμετωπίζουν σοβαρά ή δεν εκτιμούν αυτό που έκανες».

Η γνώμη μου είναι ότι ο Χάμες έχει δίκιο! Γιατί όντως ο Ολυμπιακός δεν τον αντιμετώπισε σοβαρά! Γιατί δεν τον έστειλε από εκεί που ήρθε, όταν έπρεπε να το κάνει! Γιατί ανέχθηκε τα τερτίπια του. Ενώ έπρεπε να τον στείλει στο σπίτι του όταν άρχισε να πετάει πράγματα στον πάγκο σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, επειδή ο Μίτσελ «τόλμησε» να τον κάνει αλλαγή, την στιγμή μάλιστα κατά την οποία ειδικά στο πρώτο ματς, στο 2-2 στα Γιάννινα σερνότανε.

Ο Ολυμπιακός ανέχθηκε τον Χάμες. Στο βωμό της προσδοκίας να κάνει τη διαφορά σε μία ομάδα που είχε προβλήματα, έκανε τα στραβά μάτια. Κι έφτασε στο σημείο ο Κολομβιάνος να πανηγυρίζει…βρίζοντας! Αφού προηγουμένως έλεγε στα αποδυτήρια, «εγώ έχω παίξει στη Ρεάλ και στην Μπάγερν». Λες και δεν έχουν έρθει στον Ολυμπιακό άλλοι κι άλλοι παικταράδες που έχουν παίξει και στη Ρεάλ (Καρεμπέ) και στην Μπαρτσελόνα (Ριβάλντο, Τζιοβάνι) και παντού!

Και κάπως έτσι έφτασε στο αποκορύφωμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς του όταν ο Ανιγκό τον έκανε αλλαγή στη Λεωφόρο, εκεί όπου ο Χάμες έβγαλε τον χειρότερο εαυτό του. Ο Χάμες που πήγαινε στην Εθνική του και γυρνούσε πάντοτε τραυματίας…Περισσότερο στο φυσιοθεραπευτήριο και στο γυμναστήριο ήταν, παρά στο γήπεδο. Επί δύο μήνες δεν έπαιζε γιατί είχε ένα «σφίξιμο»! Έτσι έλεγε. Σφίξιμο δύο μηνών! Από τις 5 Φεβρουαρίου έως τις 5 Απριλίου έπαιξε μόνο με τον Παναιτωλικό και με το Βόλο…

Ο άνθρωπος εκτός των άλλων αποδείχθηκε μέγας αχάριστος. Χάρη στον Ολυμπιακό ξαναβγήκε στον αφρό και βγαίνει και λέει τώρα ότι έπαιξα πολύ (22 παιχνίδια), έβαλα (πέντε) γκολ, είχα (έξι) ασίστ και ζητάει μεταγραφή στην Ευρώπη. Πριν από τον Ολυμπιακό, ο αριστεροπόδαρος πλέι μέικερ είχε εξαφανιστεί από το χάρτη, αφού ακόμη και στο Κατάρ, στην Αλ Ραγιάν, δεν έπαιζε. Από τις 2 Μαρτίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου που ήρθε στην Ελλάδα, δηλαδή σε διάστημα σχεδόν μισού έτους είχε μία συμμετοχή 22 λεπτά στις 7 Σεπτέμβρη με την αραβική ομάδα. Πουθενά δεν υπήρχε.

Έπαιξε στον Ολυμπιακό, έφτιαξε πάλι λίγο το ονοματάκι του και λέει τώρα ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη πριν γυρίσει στη Νότια Αμερική. Κι αντί να πει ένα ευχαριστώ, βγαίνει και κάνει δηλώσεις ότι δεν του φέρθηκε καλά ο Ολυμπιακός και δεν εκτίμησε αυτό που έκανε. Να εκτιμήσει, τι; Ότι δεν κέρδισε ένα ντέρμπι με τον ίδιο στην ενδεκάδα, με αποκορύφωμα το 0-2 στη Λεωφόρο, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο;

Ο Χάμες στον πάγκο του Ολυμπιακού

Όλα τα ντέρμπι ο Ολυμπιακός τα κέρδισε χωρίς τον Χάμες: και την ΑΕΚ 3-1 και τον Παναθηναϊκό 1-0 και τον ΠΑΟΚ 1-0. Στη μόνη νίκη που είχε συμμετοχή ήταν στο 3-1 επί του ΠΑΟΚ μπαίνοντας αλλαγή για μισή ώρα. Η, μήπως να πούμε για τα γκολ που έβαλε; Δύο στο 6-1 με τον Παναιτωλικό, ένα στο 5-0 με τον Αστέρα, ένα στο 2-0 με τη Λαμία κι ένα στην ήττα 1-2 από τον ΠΑΟΚ. Χωρίς σχόλια δηλαδή.

Για το τέλος; Επειδή μιλάει για σοβαρότητα.

Θυμηθείτε την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο Χάμες την ημέρα που έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και σκεφθείτε τι δήλωσε τώρα…

Άσχετο: Ρε τον Πογέτ. Παίρνει στην Εθνική τον Τζολάκη και τον Ρέτσο, αλλά δεν παίρνει τον Φορτούνη. Τον οποίο Φορτούνη είχε πάρει στην Εθνική τον Μάρτιο και τον είχε βάλει και στο Γιβραλτάρ και με τη Λιθουανία!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.