Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά της ρήτρας των 12 εκατομμυρίων ευρώ είναι ο πιο ακριβός δανεικός του

Ο Μαντί Καμαρά

bet365

Ο διεθνής Αφρικανός χαφ που είχε ρήτρα αγοράς στα 12 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ήθελε να τον αγοράσει η Ρόμα έχει την πιο υψηλή χρηματιστηριακή αξία από τους δανεικούς του Ολυμπιακού.

Ο Μαντί Καμαρά είναι μία ιδιαίτερη αγωνιστικά περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Ένας χαφ που στα καλά του - ή όταν ήταν σε τοπ φόρμα ειδικά επί εποχές Μαρτίνς - μπορεί να είναι σε θέση να μην... βλέπει κανέναν με την ποιότητά του, τα τρεξίματά και τη δύναμή του. Όπως και με την ικανότητά του / ευχέρειά του να αγωνίζεται από τη θέση Νο6 έως και δεκάρι.

Δυναμικός, δυνατός, γρήγορος αλλά και παίκτης με ικανότητα να αλλάζει παιχνίδι και πλευρές και βέβαια με γκολ και με ασίστ. Στις κορυφαίες του σεζόν ένας σύγχρονος χαφ που έφτασε η... χάρη του μέχρι και στην Αγγλία για να τον τσεκάρουν ομάδες της Premier (και όχι μόνο).

Όταν όμως άρχισε η πτωτική του πορεία και είχε γίνει η σκιά του παλιού πολύ καλού εαυτού του τον έβλεπε κανείς στο γήπεδο και δεν το πίστευε. Δεν πίστευε στο πόσο είχε αλλάξει ως προς το αγωνιστικό του πρόσωπο.

Ο Καμαρά στη Ρόμα είχε 21 αγώνες με 1 ασίστ. Στον Ολυμπιακό έχει 181 συμμετοχές με 19 γκολ και 13 ασίστ. Για τον Μαντί από τη στιγμή που η ιταλική ομάδα δεν τον αγοράζει οι... δρόμοι είναι δύο. Είτε να γυρίσει πίσω και να πάρει ξανά θέση στο ρόστερ ή να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του στη βασική 11άδα των Ερυθρόλευκων με άλλη βέβαια αγωνιστική εικόνα και διαφορετικό πια κίνητρο, είτε να παραχωρηθεί ξανά αλλά αυτή τη φορά με στόχευση την πώλησή του. Εξάλλου από τους δανεικούς του Ολυμπιακού είναι ο πιο ακριβός παίκτης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα