Ολυμπιακός: Η Ρόμα ανακοίνωσε τo δανεισμό του Μαντί Καμαρά

Βασίλης Μπαλατσός
Ολυμπιακός: Η Ρόμα ανακοίνωσε τo δανεισμό του Μαντί Καμαρά

bet365

Η Ρόμα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δανεισμού του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Πλήρης επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Παίκτης της Ρόμα θα είναι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μαντί Καμαρά. Η συμφωνία των Ρωμαίων με τον Ολυμπιακό οκληρώθηκε και τυπικά με τους Τζιαλορόσι να ανακοινώνουν με βίντεο στα Social Media την απόκτηση του διεθνή χαφ. Πλήρης επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε 1.5 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του 25χρονου μέσου, ενώ η οψιόν αγοράς ορίστηκε στα 11.5 εκατ. ευρώ. Ο Καμαρά πήρε τη φανέλα με το νούμερο 20 και θα έχει συμβόλαιο με απολαβές ύψους 1.2 εκατ. ευρώ, που θα πάει στα 1.7 εφόσον μετά γίνει αγορά και εξασκηθεί το υπόλοιπο συμβόλαιό, το οποίο θα τον δέσει στο «Ολίμπικο» μέχρι το 2027.

Ο Μαντί Καμαρά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα χρόνια. Συνολικά φόρεσε τα ερυθρόλευκα 181 φορές, σκόραρε 19 γκολ, μοίρασε 13 ασίστ και πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα