Τάισον: «ΠΑΟΚάρα μέχρι το τέλος»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα μέχρι το τέλος»

Newsroom
Τάισον: «ΠΑΟΚάρα μέχρι το τέλος»

bet365

Ο Τάισον έδωσε το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ και ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξή τους.

Το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ έδωσε ο Τάισον, λίγες ώρες μετά την ήττα (2-0) που γνώρισε χθες (24/5) η ομάδα από την ΑΕΚ, στον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έγραψε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και τους ανθρώπους της ομάδας για το θερμό καλωσόρισμα και την πραγματική τους υποστήριξη από την πρώτη μου ημέρα στην Ελλάδα και σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτού του συλλόγου και της ιστορίας του. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ευχαριστώ πολύ ΠΑΟΚάρα μαζί μέχρι το τέλος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα