Ο Κούρτιτς είπε αντίο: «Περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που τελειώνω δε με κάνει χαρούμενο»

Ο Κούρτιτς είπε αντίο: «Περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που τελειώνω δε με κάνει χαρούμενο»

Ο Κούρτιτς είπε αντίο: «Περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που τελειώνω δε με κάνει χαρούμενο»

bet365

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς, μετά από δύο χρόνια στην Τούμπα, αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, καθώς ανήκει στην κατηγορία των παικτών που δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο τους.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας ενόψει των υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Euro 2024, ήθελε να αποχαιρετήσει με διαφορετικό τρόπο τον ΠΑΟΚ.

Η φετινή σεζόν ήταν αρκετά περίεργη για τον Σλοβένο χαφ, που έμεινε εκτός για πολλούς μήνες εκτός δράσης και λίγο πριν το φινάλε της σεζόν επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, χωρίς όμως να πάρει σε κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια χρόνο συμμετοχής. Η τελευταία εικόνα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ήταν στις 30 Οκτωβρίου 2022 στην Opap Arena όταν έπαιξε 66 λεπτά.

Μετά τον τελικό του Πανθεσσαλικού και την ήττα από την ΑΕΚ, ο Σλοβένος αποχαιρέτησε τον «Δικέφαλο». «Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι η απώλεια αυτού του Κυπέλλου με πονάει πολύ περισσότερο, επειδή ξέρω ότι αξίζαμε περισσότερα. Τι μπορώ να πω; Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στον κόσμο της ομάδας, επειδή από την πρώτη μέρα μου έδειξαν ότι με ήθελαν. Μου έδειξαν σεβασμό», ανέφερε αρχικά ο Κούρτιτς και συνέχισε:

«Είναι δύσκολο για μένα, αλλά μερικές φορές στη ζωή πρέπει να κάνεις μερικά βήματα μπροστά στην καριέρα σου και να προχωράς. Είμαι πραγματικά περήφανος για ό,τι έκανα και μπορώ να πω, ότι όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήταν το καλύτερο βήμα που έκανα στην καριέρα μου. Το ότι τελειώνω με αυτόν τον τρόπο, δε με κάνει χαρούμενο. Ήθελα να τελειώσω με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους και ειδικά στον κόσμο μας».

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς τη διετία 2021-2023 μέτρησε 63 συμμετοχές, 21 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έκλεισε την πρώτη του σεζόν, 2021-22, με εντυπωσιακά νούμερα (51 συμ., 18 γκολ, 3 ασίστ), ωστόσο τη φετινή σεζόν οι επιδόσεις του «έπεσαν» στις 12 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα