Το μήνυμα του Ζέκα: «Ήταν όνειρό μου να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό»

Το μήνυμα του Ζέκα: «Ήταν όνειρό μου να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό»

O Kάρλος Ζέκα

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στο «τριφύλλι».

Μετά από έξι χρόνια ο Κάρλος Ζέκα είναι και πάλι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και το απόγευμα της Τετάρτης μέσα από τα social media της «πράσινης» ΠΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του «τριφυλλιού». Ο διεθνής μέσος μίλησε για όνειρο που έγινε πραγματικότητα και παράλληλα εξέφρασε την προσμονή του να συναντήσει και πάλι τους οπαδούς των «πρασίνων».

«Γειά σου φίλε του Παναθηναϊκού. Είναι αλήθεια. Επιστρέφω στο σπίτι μου. Στην ομάδα που αγαπώ. Ήταν ένα όνειρο να ξαναγυρίσω και να ξαναπαίξω με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Περιμένω να σας δω από κοντά».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα