Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικά Πρωτοσέλιδα

bet365

Η κρούση του Ολυμπιακού στον Μπορδαλάς και ο Ιραόλα που αρέσει, η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για Πάντερ και ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Τα πάντα για Πάντερ ο Παναθηναϊκός, κρούση Ολυμπιακού σε Μπορδαλάς

Sport Day: Ο τελικός της ντροπής! Μετά από τις παλινωδίες της ΕΠΟ και τον διεθνή διασυρμό επιτέλους... στο άδειο Πανθεσσαλικό. Ο «χάρτης» του νέου ρόστερ του Παναθηναίκού.

Live Sport: Δικέφαλη πώρωση! Το Πανθεσσαλικό θα είναι «άδειο» αλλά οι δύο μονομάχοι γεμάτοι πίστη στην αποψινή μάχη κούπας. Για το 16ο Κύπελλο και το πρώτο νταμπλ μετά το 1978 η ΑΕΚ. Για το 9ο Κύπελλο και το «καλό» εισιτήριο του Europa League ο ΠΑΟΚ. Τα πάντα για Πάντερ ο Παναθηναϊκός.

Φως των Σπορ: Θέλει Ολυμπιακό σαν τρελός ο Μιλουτίνοβ, Περιμένει τον θρύλο. Επαφές από κοντά, διαρκείας συζητήσεις του Κορδόν για τον πάγκο. Τελικός «δικεφάλων».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αρέσει ο Ιραόλα. Και τον νεαρό προπονητή-θαύμα της Ράγιο Βαγιεκάνο έχει βάλει στο μάτι ο Κορδόν, που δεν θα βιαστεί να αποφασίσει. «Επιπέδου Champions League...». Από τι τρελάθηκε ο Ισπανός. Πρώτη κρούση σε Μπορδαλάς. Ο Κορδόν έφυγε και γυρίζει από βδομάδα για εγκατάσταση...

Η δίψα της ΑΕΚ για το νταμπλ και του ΠΑΟΚ για ένα τρόπαιο

Ώρα των Σπορ: Σήκωσέ το κι αυτό ΑΕΚάρα! Όλη της την ψυχή, δίνει απόψε η ομαδάρα του Αλμέιδα για να γίνει πράξη το σύνθημα «ΟΕΟΕΟΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ» και να έρθει το νταμπλ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Metrosport: Χρέος. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουν την κούπα στον κόσμο, τον Ιβάν και τους εαυτούς τους. Αποθέωση στην Τούμπα και συγκινητικό ψυχολογικό ντόπινγκ. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποκλειστικά στην «M»: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ πεινασμένο για τρόπαια».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα