Άρης: Η συνάντηση Παλίκουτσα-Τερζή, οι συμφωνίες που έρχονται και το «όχι» για Μαζικού

Άρης: Η συνάντηση Παλίκουτσα-Τερζή, οι συμφωνίες που έρχονται και το «όχι» για Μαζικού

Ο Τερζής

bet365

Η συνάντηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Τόλη Τερζή… έβγαλε ειδήσεις καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επικυρωθούν οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές ενώ έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε πρόταση αγοράς του Μπράντλεϊ Μαζικού από τη Σερβέτ.

Στις προηγούμενες ημέρες ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα βρέθηκε στο εξωτερικό για δια ζώσης επαφές με ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλει να φέρει στον Άρη καθώς επίσης και για την άντληση πληροφοριών για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Στη σημερινή (23/5) συνάντησή του με τον Τόλη Τερζή, ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής ενημέρωσε τον προπονητή του Άρη σχετικά με τα αποτελέσματα των επαφών του και παράλληλα προχώρησε στο τελευταίο στάδιο της αξιολόγησης περιπτώσεων βάσει του εύρους των πληροφοριών που συγκέντρωσε.

Είναι δεδομένο όμως εντός των επόμενων ημερών θα επικυρωθούν οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και παράλληλα αναμένεται να τρέξει το σχέδιο των αποδεσμεύσεων καθώς στις προθέσεις των «κίτρινων» είναι να προχωρήσουν στον τερματισμό τουλάχιστον πέντε συμβολαίων παικτών οι οποίοι δεν είναι στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Ουσιαστικά πρόκειται για τη δυσκολότερη αποστολή που έχει αναλάβει ο 42χρονος παράγοντας λόγω της χρονικής διάρκειας των συμβολαίων αλλά και των ετήσιων απολαβών των παικτών.

Φιλικό παιχνίδι με την Μπότεβ

Παράλληλα με τη συζήτηση μεταγραφικού χαρακτήρα, καταρτίστηκε και το πλάνο της προετοιμασίας. Είναι δεδομένο ότι στα τέλη του Ιούνη η ομάδα θα μεταβεί στο Ισραήλ – πιθανότατα στο διάστημα από 22 έως 29 του μήνα – για δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ενώ στις αρχές του Ιούλη θα βρεθεί στη Βουλγαρία για τουλάχιστον ένα παιχνίδι απέναντι στην Μπότεφ λόγω και των σχέσεων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων αλλά και για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Τόσκο ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Το πλάνο προετοιμασίας περιλαμβάνει επίσης τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στη Θεσσαλονίκη πριν την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της 27ης του Ιούλη.

«Όχι» για Μαζικού στη Σερβέτ

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού δεν ανήκει στη συνομοταξία των παικτών που έχουν συμβόλαιο και δεν υπολογίζονται στο αγωνιστικό πλάνο, γι’ αυτόν τον λόγο απορρίφθηκε και η πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του που κατέθεσε η Σερβέτ. Για την ακρίβεια, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα χαρακτήρισε «μικρή» την προσφορά της ελβετικής ομάδας για τον 25χρονο αριστερό οπισθοφύλακα αλλά αυτή η απόφαση δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο πώλησής του σε περίπτωση που η Σερβέτ επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Σε ότι αφορά τον Λούις Πάλμα, οι πληροφορίες που αναδύονται από τις τάξεις του Άρη αναφέρουν ότι πλην του ενδιαφέροντος της Ρέιντζερς υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν την πρόθεση αγοράς των δικαιωμάτων του 23χρονου επιθετικού καθώς επίσης και ότι θα εξεταστούν σοβαρά μόνο οι προσφορές οι οποίες θα πλησιάζουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα