Μπράτσος: «Οι Έλληνες προπονητές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ευρωπαίους, ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ξεκινάει από το μηδέν»

Μπράτσος: «Οι Έλληνες προπονητές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ευρωπαίους, ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ξεκινάει από το μηδέν»

Newsroom
Μπράτσος: «Οι Έλληνες προπονητές, παίκτες και διαιτητές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ευρωπαίους»

bet365

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο θέμα των Ελλήνων προπονητών ενώ μίλησε και για τον μεγάλο τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Κώστας Μπράτσος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που χρειάζεται να δείξουν οι ομάδες στους Έλληνες προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές, αλλά και για τον μεγάλο τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, που θα γίνει την Τετάρτη (24/05-20:30) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός του Βόλου τόνισε πως η ΑΕΚ έχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ λόγω της κατάκτησης του τίτλου, ενώ βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και από θέμα ρόστερ, ωστόσο επειδή πρόκειται για αγώνα τελικού δεν υπάρχει φαβορί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

Για τους Έλληνες προπονητές:

«Προσαρμόζεσαι και ανταποκρίνεσαι στις καταστάσεις όπως η φυγή κάποιων ποδοσφαιριστών σε ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς. Δεν νιώθω ο πιο αδικημένος προπονητής. Η ομάδα έχει πρόοδο, τα έσοδα από τα εισιτήρια ανέβηκαν και γενικά η χρονιά για την ομάδα ήταν επιτυχημένη.

Οι Ελληνες προπονητές είναι αξιόλογοι και μοντέρνοι και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ευρωπαίους. Και αυτό ισχύει και για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές και για τους Ελληνες διαιτητές. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα πρωτάθλημα που έχει την εκτίμηση της Ευρώπης, μένει να δοθεί η εμπιστοσύνη στους Έλληνες προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές».

Για τον τελικό Κυπέλλου:

«Ο τελικός είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και δεν παίζει πάντα ρόλο το ποιος είναι φαβορί ή σε ποια κατάσταση είναι μια ομάδα. Η ΑΕΚ υπερτερεί σε αγωνιστικό επίπεδο, σε ψυχολογικό επίπεδο και σε θέμα ρόστερ. Όμως επειδή είναι τελικός, για μένα ξεκινάει από το μηδέν. Από τη στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής, η παράδοση και τα υπόλοιπα μένουν εκτός. Η ΑΕΚ και λόγω της ψυχολογίας της θα κάνει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό το πρέσινγκ. Ο ΠΑΟΚ χτίζει το παιχνίδι του από τον τερματοφύλακα, η ΑΕΚ δεν αφήνει αυτό το πράγμα στον αντίπαλο. Η τακτική, η λεπτομέρεια και οι επιλογές των προπονητών θα παίξουν τον ρόλο τους».

Για τον Κωνσταντέλια:

«Η ανάλυση απόδοσης είναι μέσα στη διαδικασία του ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που ο Γιάννη πήρε συνεχόμενα παιχνίδια θα έγινε αντικείμενο ανάλυσης των ομάδων. Αλλά παίζει ρόλο και πως τον τροφοδοτεί η υπόλοιπη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα