Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (23/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (23/05) στο Gazzetta

bet365

Ο Κορδόν που έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό κι έβαλε δύο νέα ονόματα στο τραπέζι, τα δύο χρόνια του Γιοβάνοβιτς και η νίκη της ΑΕΚ στο χάντμπολ στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Ο Κορδόν έβαλε στην λίστα Μπορδαλάς και Μαρτίνο, έκλεισε δύο χρόνια ο Γιοβάνοβιτς

Sport Day: Ο Κορδόν έπιασε δουλειά για να «χτίσει» τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Ιδανικός! Δύο χρόνια στο τιμόνι. Ο δρόμος του Ιβάν: Η συμφωνία στις 23 Μαΐου του 2021 με τον Αλαφούζο που άλλαξε τη διαδρομή του Παναθηναϊκού προς την ολική επιστροφή και ο μεγάλος στόχος της σεζόν που έρχεται.

Live Sport: Έκλεισε ο Ζέκα, πιέζει ο Λινγκρ! Μιλάει με τρεις Ισπανούς. Ο Κορδόν αναζητεί τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού από την πατρίδα του όπου βάζουν στο «κόλπο» και τον Κρέσπο.

Φως των Σπορ: Νέα σελίδα! Συνεχίζει δυνατός ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φαβορί Ισπανόφωνος. Αντιγόνη: Η βασίλισσα της Ευρώπης.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Μπορδαλάς και Μαρτίνο. Ο Κορδόν έβαλε στο τραπέζι τα δύο πρώτα ονόματα προπονητών! Ο Αντόνιο σήκωσε μανίκια και συζητά για τον σπουδαίο Ισπανό τεχνικό και για τον πρώην προπονητή της εθνικής Αργεντινής, που είχε δουλέψει στην Μπαρτσελόνα. Δεν είναι ο Κρέσπο στις πρώτες επιλογές της λίστας.

Νίκη και προβάδισμα τίτλου για την ΑΕΚ στο χάντμπολ, πάει για το 4/4 απέναντι στην «Ένωση»

Ώρα των Σπορ: Λάβα τίτλου ομάδα και λαός! Η ΑΕΚάρα διέλυσε τον Ολυμπιακό με 23-19, έκανε το 2-1 στους τελικούς και πάει την Παρασκευή στην Ηλιούπολη για να κατακτήσει στο πρωτάθλημα. Ψυχάρες όλα τα παιδιά, κορυφαίοι οι Ηλιόπουλος και Μάτσκεβιτς. Συγκολινιστική ατμόσφαιρα από τους «Ενωσίτες». Συνεχείς αστειότητες και προκλήσεις του Μπάουερ.

Metrosport: «Έβγαλαν» τα λεφτά τους. Οι παίκτες του Άρη που με την προσφορά τους έκανα την διαφορά και άφησαν πολύ πίσω τους τα «μεγάλα» συμβόλαια. Ρεκόρ με 4/4! Με τρεις κούπες στους τελευταίους ισάριθμους τελικούς με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει καρέ για να πετύχει μία ανεπανάληπτη επίδοση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα