Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/05) στο Gazzetta

bet365

Η πικρία για τον χαμένο τελικό του Ολυμπιακού με το σουτ του Γιούλ στο φινάλε, η παραμονή του Πινέδα στην ΑΕΚ και ο Πρεσιάδο για τον Παναθηναϊκό στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Η απίστευτη ήττα του Ολυμπιακού με το καλάθι του Γιούλ στο φινάλε, στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Πρεσιάδο

Sport Day: Τιμή και δόξα! Ο Ολυμπιακός είχε το Κύπελλο στα χέρια του. Αλλά ο Γιούλ με απίθανο σουτ στα τρία δευτερόλεπτα χάρισε το τρόπαιο στην Ρεάλ. Όσα ψάχνει για τα δεξιά. Τα στοιχεία που αναζητά ο Παναθηναϊκός για το μπακ που θα προστεθεί στο ρόστερ του. Ο Άνχελο Πρεσιάδο είναι μία από τις επιλογές αλλά όχι η μόνη για τα δεξιά.

Live Sport: «Γέροι» μύθοι! Με ρεσιτάλ Σέρχι Κοζέρ και νικητήριο καλάθι του Γιουλ 3'' πριν το τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 79-78 και σήκωσε το 11ο ευρωπαϊκό της. Αυτοκτονία! Ο Ολυμπιακός είχε το τρόπαιο στα χέρια του (78-72), αλλά δέχθηκε σερί 0-7 στο φινάλε και με άστοχο σουτ του Σλούκα στο τέλος το... παρέδωσε στους Μαδριλένους.

Φως των Σπορ: Τόσο κοντά... Έχασε την κούπα μέσα από τα χέρια του ο Ολυμπιακός. Μόνο περηφάνια για τη φετινή πορεία των «ερυθρολεύκων».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Βόμβα Κορδόν! Θα φέρει και προπονητή επιπέδου. Τα κλειδιά στον Ισπανό! Με εντολή Μαρινάκη σήμερα του «παραδίδουν» οι Καρεμπέ και Ανιγκό. Τεράστια διεθνής επιτυχία του θρύλου.

Οι λόγοι που θέλει να μείνει ο Πινέδα, ο ερχομός του Παλίκουτσα στην Θεσσαλονίκη που φέρνει εξελίξεις

Ώρα των Σπορ: Πινέδα στ' αστέρια! Η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ σε συνδυασμό με το «δέσιμο» που έχει με την ΑΕΚ, οδηγούν τον Μεξικανό «μάγο» στην παραμονή, όπως ξεκαθαρίζουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του. Τρέλα με το νταμπλ, μετράνε και τις... ώρες για τον τελικό στην «Ένωση».

Metrosport: Φέρνει συμφωνίες. Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Παλίκουτσα, στο τραπέζι οι επαφές που είχε με μεταγραφικούς στόχους. Βαριά χαρτιά. Οι επτά παίκτες που μπορούν να καθορίσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φέρει το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα