Ολυμπιακός: Συμφωνία με Κορδόν, έφτασε στην Αθήνα!

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Κορδόν, έφτασε στην Αθήνα!

Ο Κορδόν

bet365

Ο Αντόνιο Κορδόν τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό, είναι ήδη στην Αθήνα και από τη Δευτέρα σηκώνει τα... μανίκια του για να πιάσει για τα καλά δουλειά!

Ο Ισπανός άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Μπέτις - που είχε αποκαλύψει το Gazzetta ότι συζήτησε με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα - συμφώνησε σε όλα με τον Ερυθρόλευκο σύλλογο, έφτασε στην Αθήνα και ξεκινά τη Δευτέρα δουλειά! Ο Αντόνιο Κορδόν, ένας παράγοντας με δυνατό background, έκλεισε στον πειραϊκό σύλλογο έχοντας πίσω του θητεία σε ομάδες όπως οι Μπέτις, Μονακό και Βιγιαρεάλ.

Ο 59χρονος Αντόνιο Κορδόν αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αναμένεται να είναι ο άνθρωπος που θα... τρέξει όλο το project και θα φέρει και προπονητή. Εξάλλου ήδη είχε δώσει τη λίστα με τους προπονητές του. Ένα τέτοιο deal με ένα τέτοιο όνομα - που έχει τέτοιο δυνατό βιογραφικό πίσω του και τέτοια πορεία - αποτελεί σημαντική επιτυχία για το club του Ολυμπιακού. Μία σημαντική διεθνής επιτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα