Ολυμπιακός: Περιμένοντας το «ναι» του Κορδόν

Ολυμπιακός: Περιμένοντας το «ναι» του Κορδόν

Ο Κορδόν

bet365

Τελική ευθεία για το θέμα Αντόνιο Κορδόν - Ολυμπιακού με τη συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις να υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο Ολυμπιακός έχει εδώ και αρκετές ημέρες - όπως είχατε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta - έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση στον Αντόνιο Κορδόν και περιμένει πια την απάντηση του Ισπανού. Ο 59χρονος άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Μπέτις ήρθε στην Αθήνα ενώ οι πληροφορίες μιλούν και για άλλες 2 συναντήσεις σε αγγλικό έδαφος, μία πριν το ταξίδι του στην Ελλάδα και μία μετά από αυτό.

Υπάρχουν θετικές ενδείξεις και συγκρατημένη αισιοδοξία εδώ και μέρες (με την υποσημείωση πως από τον Ολυμπιακό δεν βγήκε το παραμικρό ούτε την Κυριακή) όμως θα πρέπει να περιμένουμε την τελική απάντηση του Κορδόν. Να τονιστεί πως η διοίκηση του Ολυμπιακού εφόσον τον κλείσει τυπικά και οριστικά θα του αναθέσει να βρει και τον προπονητή της ομάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα