Ολυμπιακός: Περιμένοντας το «ναι» του Κορδόν

Ολυμπιακός: Περιμένοντας το «ναι» του Κορδόν

Ο Κορδόν

bet365

Τελική ευθεία για το θέμα Αντόνιο Κορδόν - Ολυμπιακού με τη συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις να υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο Ολυμπιακός έχει εδώ και αρκετές ημέρες - όπως είχατε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta - έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση στον Αντόνιο Κορδόν και περιμένει πια την απάντηση του Ισπανού. Ο 59χρονος άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Μπέτις ήρθε στην Αθήνα ενώ οι πληροφορίες μιλούν και για άλλες 2 συναντήσεις σε αγγλικό έδαφος, μία πριν το ταξίδι του στην Ελλάδα και μία μετά από αυτό.

Υπάρχουν θετικές ενδείξεις και συγκρατημένη αισιοδοξία εδώ και μέρες (με την υποσημείωση πως από τον Ολυμπιακό δεν βγήκε το παραμικρό ούτε την Κυριακή) όμως θα πρέπει να περιμένουμε την τελική απάντηση του Κορδόν. Να τονιστεί πως η διοίκηση του Ολυμπιακού εφόσον τον κλείσει τυπικά και οριστικά θα του αναθέσει να βρει και τον προπονητή της ομάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα