Ολυμπιακός: Ο Κορδόν έδωσε λίστα με προπονητές και απαντά μέχρι την άλλη εβδομάδα

Ο Κορδόν

bet365

Ο 59χρονος Αντόνιο Κορδόν Ρουίθ - τον οποίο θέλει και η ομάδα της Άστον Βίλα - θα απαντήσει στον Ολυμπιακό έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας!

Ο Κορδόν - που όπως αποκάλυψε το Gazzetta ήρθε στην Αθήνα και μίλησε με τη διοίκηση των Ερυθρόλευκων - είναι Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του πλέον επιτελικού στελέχους του, του τεχνικού διευθυντή. Ο Ολυμπιακός μάλιστα έχει το πλάνο εφόσον κλείσει τον Αντόνιο Κορδόν να του φέρει εκείνος προπονητή. Να αναλάβει δηλαδή ο Ισπανός να βρει τον επόμενο κόουτς των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta ο Κορδόν έχει δώσει λίστα με προπονητές στον Ολυμπιακό και θα απαντήσει το αργότερο έως την άλλη εβδομάδα. Ένα βασικό... εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι η Άστον Βίλα. Η αγγλική ομάδα που ήταν να κλείσει τον Αλεμάνι από τη Μπαρτσελόνα (με τον Κορδόν να έδειχνε υποψήφιος για τη θέση του Αλεμάνι στη Μπαρτσελόνα) αλλά εν τέλει εκείνος θα μείνει στην Καταλωνία, οπότε θέλει τον Κορδόν!

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως αξίζει τον κόπο να περιμένουν λίγο παραπάνω για ένα τοπ στέλεχος, όπως ο Κορδόν και φαίνεται πως προκύπτει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεσή του (χωρίς βέβαια να βγαίνει κάτι από τον Ολυμπιακό). Και προς τα εκεί φαίνεται πως κινείται το story σε αυτή τη φάση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα