ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν κανονικά οι Νάσμπεργκ και Καντουρί, «μάχη» ο Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν κανονικά οι Νάσμπεργκ και Καντουρί, «μάχη» ο Ολιβέιρα

Newsroom
Προπονήθηκαν κανονικά οι Νάσμπεργκ και Καντουρί, «μάχη» ο Ολιβέιρα

bet365

Νάσμπεργκ και Ελ Καντουρί προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς και θα δώσουν το παρών στον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος. Αγώνα... δρόμου κάνει ο Ολιβέιρα.

Δύο πολύ θετικές ειδήσεις προέκυψαν από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού οι Ιβάν Νάσμπεργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν κανονικά όλο το ομαδικό πρόγραμμα και τέθηκαν στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.

Μέρος του προγράμματος έβγαλε και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει να είναι παρών στον τελικό.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα των φάσεων μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Τη Δευτέρα (22.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα