Άρης: Το ταξίδι του Παλίκουτσα προαναγγέλλει συμφωνίες και μεταγραφές

Άρης: Το ταξίδι του Παλίκουτσα προαναγγέλλει συμφωνίες και μεταγραφές

Ο Παλίκουτσα

bet365

Αύριο (22/5) θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα και αναμένεται να συναντηθεί με τον Τολη Τερζή για την αξιολόγηση των περιπτώσεων με τις οποίες ασχολήθηκε στο διάστημα απουσίας του στο εξωτερικό.

Στις προγραμματικές δηλώσεις του, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα περιέγραψε τη μεθοδολογία της δουλειάς του και εξήγησε ότι σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του παίζουν οι δια ζώσης συναντήσεις του είτε με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας είτε με ανθρώπους από τους οποίους αντλεί πληροφορίες. Γιατί εκτός της ποδοσφαιρικής ποιότητας ενός υποψήφιου μεταγραφικού στόχους, δίνει μεγάλη σημασία στον τρόπο λειτουργίας του στα αποδυτήρια, στο επίπεδο αφοσίωσής του στον ομαδικό στόχο αλλά και στον βαθμό αποδοχής του ρόλου που του αναθέτει ένας προπονητής.

Γι’ αυτόν τον λόγο, στις προηγούμενες ημέρες ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του Άρη βρέθηκε στο εξωτερικό για μια σειρά συναντήσεων είτε με παίκτες που ενδιαφέρουν, είτε με τους εκπροσώπους τους αλλά και με πρόσωπα που μπορούν να του δώσουν χρήσιμες πληροφορίες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παλίκουτσα θα επιστρέψει αύριο (22/5) στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί με τον Τόλη Τερζή για μια τελευταία αξιολόγηση των περιπτώσεων που απασχολούν όπου λογικά θα ληφθούν και οριστικές αποφάσεις. Εκτιμάται δηλαδή ότι ο ταξίδι του 42χρονου στο εξωτερικό αποτελεί τον προάγγελο των πρώτων συμφωνιών με ποδοσφαιριστές, ασχέτως του χρόνου κοινοποίησής τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα