Παναθηναϊκός: Ο Παπαδημητρίου τεχνικός διευθυντής

Παναθηναϊκός: Ο Παπαδημητρίου τεχνικός διευθυντής

Newsroom
papadimitriou

bet365

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψή του.

Την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στη θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε σήμερα (20/5) ο Παναθηναϊκός. Στη συνάντηση που έγινε στις αρχές της εβδομάδας μεταξύ των Γιάννη Αλαφούζου και Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμφώνησαν να πορευθούν με τεχνικό διευθυντή στο «πράσινο» οργανόγραμμα και έτσι ο 47χρονος είναι πλέον στο «τριφύλλι».

Για πολλά έτη ανάλογη θέση διατηρούσε στην Ξάνθη όπου έπαιξε ως ποδοσφαιριστής, ενώ βρέθηκε και στην ΑΕΚ από όπου αποχώρησε στο φινάλε της περασμένης σεζόν.

Ετσι για πρώτη φορά στη Γιοβάνοβιτς εποχή του «τριφυλλιού», ο Σέρβος κόουτς θα συνεργαστεί στο club με έναν τεχνικό διευθυντή.

Τελευταίος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν ο Πιερ Ντρεοσί (επί Λάζλο Μπόλονι), ο οποίος αποχώρησε πριν από δύο χρόνια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα