Ολυμπιακός: Στο στόχαστρό του ο Γκαρσές σύμφωνα με την «AS»

Ο Γκαρσές στα ραντάρ του Ολυμπιακού σύμφωνα με την «AS»

bet365

Όπως αναφέρει η αργεντίνικη έκδοση της «AS», ο Ολυμπιακός μαζί με τη Χετάφε έχει στραμμένο το βλέμμα του στον 23χρονο αμυντικό της Κολόν Σάντα Φε, Φακούντο Γκαρσές.

Ερυθρόλευκο μεταγραφικό στόχο από την Αργεντινή παρουσιάζει η «AS», αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φακούντο Γκαρσές.

Ο 24χρονος Αργεντινός στόπερ που αγωνίζεται στην Κολόν Σάντα Φε, γέννημα-θρέμμα της πόλης και προϊόν της Ακαδημίας του κλαμπ, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν όντας ένας εκ των κορυφαίων παικτών στη θέση του τα τελευταία χρόνια στην αργεντίνικη Primera και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα πάρει μεταγραφή για την Ευρώπη, με το δημοσίευμα να συνδέει τους Πειραιώτες αλλά και τη Χετάφε με την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του Γκαρσές λήγει το 2024 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα εξαγοράς ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, την οποία έφτασε κοντά να ενεργοποιήσει τον περασμένο χειμώνα η Αταλάντα, αλλά η υπόθεση δεν καρποφόρησε. Ο παίκτης, μάλιστα, διαθέτει και ισπανικό διαβατήριο.

Πλέον, η «AS» αναφέρει πως οι Μαδριλένοι έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του δεξιοπόδαρου σέντερ μπακ (1,89 μ.) κάτι που όμως θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό βάσει της έκβασης της σεζόν στη La Liga και του αν θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία (στη ζώνη του υποβιβασμού και το -1 από τη 17η Βαγιαδολίδ τέσσερα ματς πριν το φινάλε).

Το δημοσίευμα τονίζει χαρακτηριστικά πως: «Στο τέλος της σεζόν θα αξιολογηθούν από τον σύλλογο οι προτάσεις και οι πιθανότεροι προορισμοί για τον Γκαρσές, με την αρχική ιδέα να αποκομίσει το κλαμπ όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την πώλησή του».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα