Άρης: «Κατέθεσε πρόταση δανεισμού του Φιλίπ Κράστεβ»

Άρης: «Κατέθεσε πρόταση δανεισμού του Φιλίπ Κράστεβ»

Ο Κράστεβ

bet365

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά media ο Άρης προχώρησε σε αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Φιλίπ Κράστεβ με την κατάθεση πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή με option αγοράς!

Το Gazzetta είχε γράψει για το ενδιαφέρον του Άρη για τον διεθνή Βούλγαρο μέσο Φίλιπ Κράστεβ και φυσικά για το ταξίδι του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με σκοπό να τον παρακολουθήσει δια ζώσης. Σχετικές πληροφορίες ανέδειξαν και τα βουλγαρικά media και μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tema sport», οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε σημαντικό βήμα για την απόκτηση του παίκτη.

«Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, τον ατζέντη του αλλά και ξεκινά επαφές με τους εκπροσώπους του City Football Group που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή αλλά και την ιδιοκτησία της βελγικής Λόμελ στην οποία ανήκει ο παίκτης. Το συμβόλαιο του Κράστεβ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η πρόταση του Άρη προβλέπει τον δανεισμό του με option αγοράς. Το βέβαιο είναι ότι ο διεθνής παίκτης δεν θα παραμείνει στη Λέφσκι», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο Κράστεβ προέρχεται από καλή σεζόν στη Λέφσκι Σόφιας στην οποία δεν σκοπεύει να παραμείνει λόγω της αποχώρησης του προπονητή Στάνιμιρ Στοίλοφ. Ο Βούλγαρος μέσος έχει συμβόλαιο με τη βελγική Λόμελ η οποία ανήκει στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα