ΑΕΚ: Πινέδα και... φήμες για Ματέο Γκαρσία και Πήλιο

ΑΕΚ: Πινέδα και... φήμες για Ματέο Γκαρσία και Πήλιο

Αλμέιδα και Πινέδα

bet365

Η επόμενη μέρα απασχολεί τα ΜΜΕ για όλες τις ομάδες, οι πρωταθλητές δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση, ο σχεδιασμός είναι πολύ μπροστά αλλά δεν υπάρχει βιασύνη καμία...

Είναι ένα γεγονός ότι όλοι παθαίνουν... αμόκ σχετικά με ότι αφορά στην επόμενη μέρα στο ρεπορτάζ κάθε ομάδας και δη μεγάλης, για το ρόστερ πάντα εννοώ, εφόσον τα θέματα σχετικά με το ιδιοκτησιακό είναι στον... αυτόματο! Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Λογικό να ασχολούνται και να ενδιαφέρονται για το τι θα συμβεί στους πρωταθλητές τη στιγμή πάντως που άπαντες γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι το περσινό καλοκαίρι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ήταν τόσο αποτελεσματικό σε επίπεδο δημιουργίας αξιόλογου ρόστερ, όπου λύνει σε ένα βαθμό σημαντικά το θέμα ανησυχίας για φέτος, βέβαια οι μεταγραφές θα συνιστούν πάντα το... όπιο του ποδοσφαιρικού λαού!

Έτσι αναμενόμενα ξεκίνησε και μια συζήτηση, χωρίς βάση πάντως έως τώρα, σχετικά με την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ και προέκυψαν κάποια ονόματα, με τον Ορμπελίν Πινέδα πάντως να είναι το μόνο σίγουρο ονοματεπώνυμο που θα μας απασχολήσει, μακάρι για μικρό χρονικό διάστημα, αν και δεν το βλέπω, αντιθέτως προβλέπω να 'χει αρκετά επεισόδια, ανάλογα με εκείνα του Σέρχιο Αραούχο στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως δικαιολογημένα θα απασχολήσει και έντονα το τι θα γίνει με τον διεθνή Μεξικανό μέσο, αφού πρόκειται για τον MVP της σεζόν του πρωταθλήματος και του Δικέφαλου. Αν και φέτος στην ΑΕΚ ξεχώρισε η ποδοσφαιρική παρέα και μέσα από αυτή τα πρόσωπα με μεγάλο πρωταγωνιστή όλης της σεζόν και του πρωταθλήματος (ίσως και του Κυπέλλου Novibet) τον Ματίας Αλμέιδα.

Σε ότι αφορά στην περίπτωση του Πινέδα που έχει και μεγαλύτερη ουσία, αξία και σημασία (γιατί στα υπόλοιπα θα εμπεδώσετε ότι είναι απλά φήμες, ενώ υπάρχει και περίπτωση που δεν απασχολεί καν), όλα θα κριθούν από την Θέλτα. Αλλά πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει σημαντικό έως απόλυτο ρόλο η επιθυμία του πρωταγωνιστή και αυτή είναι ξεκάθαρα με την ΑΕΚ του Αλμέιδα, ειδικά αν του ξεκαθαριστεί στην Ισπανία και την Θέλτα από τον προπονητή, πως δεν θα 'χει και φέτος ρόλο βασικού στην ομάδα που ανήκει. Εφόσον ξεκαθαρίσει η υπόθεση αυτή, ίσως μέσα στο διάστημα προετοιμασίας του ισπανικού club, θα φανεί και πως μπορεί να αποκτηθεί από την Ένωση ο Πινέδα όπως συζήτησαν Κονέ και ο ατζέντης του παίκτη στο προγραμματισμένο τους ραντεβού!

Οι σύμμαχοι για Πινέδα, οι φήμες για Ματέο και Πήλιο!

Ο Πήλιος με Αραούχο

Εννοείται και προκύπτει από τα δημοσιεύματα στο Μεξικό ότι η ΑΕΚ διαθέτει πλέον ισχυρούς συμμάχους, αν προτιμάει κανείς κίνητρα, για να επιθυμεί με το παραπάνω να συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Πινέδα. Πρώτο και καλύτερο ο Ματίας Αλμέιδα... Δεύτερο η οικογένεια με τη καλή του και τα παιδιά του να έχουν λατρέψει την Αθήνα και την Ελλάδα και τέλος πολύ σημαντικό: το Champions League και το ενδεχόμενο να βρεθεί στη διοργάνωση των αστεριών με την φανέλα του Δικέφαλου. Όλα αυτά μαζί έχουν πείσει τον διεθνή Μεξικανό χαφ ότι στην Ένωση θα είναι πολύ καλά να μείνει για δεύτερη χρονιά. Υπενθυμίζουμε ότι το πως θα συνεχίσει (με νέο δανεισμό και ρήτρα αγοράς, με καθεστώς συνιδιοκτησίας, με μεταγραφή κανονική) θα το γνωρίζουμε εφόσον γίνει αργότερα...

Γενικά στην ΑΕΚ άλλωστε εστιάζουν και ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό Κυπέλλου Novibet και μάλιστα απόλυτα δικαιολογημένα. Ο Δικέφαλος θέλει το νταμπλ και είναι σε τέτοια κατάσταση στον αγωνιστικό της σχεδιασμό που φέτος, επιτέλους, η λέξη βιασύνη θα είναι εντελώς άγνωστη! Όμως στα ΜΜΕ έχουμε ήδη τη... λύσσα να βρούμε κάτι, να μάθουμε να παίζει κάτι και η αρχή σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται με αναζητήσει εντός των συνόρων. Έτσι δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα ονόματα. Όπως αυτό του Ματέο Γκαρσία από τον Άρη. Εδώ εκτιμώ πως δεν χρειάστηκε να εστιάσει κανείς αρκετά για να εμπεδώσει ότι δεν είναι παρά φήμη χωρίς βάση. Αυτό ακριβώς όμως!

Η ΑΕΚ δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ, είτε ότι έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του άσου του Άρη είτε πως ενδέχεται να το πράξει στο μέλλον, αντιθέτως και απόλυτα δικαιολογημένα θα συμπλήρωνα. Έπειτα υπάρχει έντονη φήμη για τον Πήλιο, τον 22χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, μια περίπτωση που ακούγεται έντονα από την πόλη των Ιωαννίνων και την τοπική ομάδα για την ΑΕΚ, χωρίς τούτη τη στιγμή που μιλάμε να υπάρχει κάτι που να προδίδει κάτι τέτοιο. Προφανώς βέβαια όταν πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή που 'χει κάνει και καλή σεζόν δεν μπορούμε να αποκλείουμε κάτι γιατί στην ΑΕΚ το 'χουν να ασχολούνται με τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά σε τέτοια ηλικία, θέση και εφόσον έχει καλή χρονιά πίσω του, θα μου έκανε εντύπωση να μην ασχοληθεί ο Δικέφαλος (και άλλες ομάδες αφού έχει γραφτεί και για τον Ολυμπιακό). Αλλά τούτη την ώρα που αναφερόμαστε στο θέμα είναι μόνο σε επίπεδο φήμης που προκύπτει από την πόλη των Ιωαννίνων...

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα