Άρης: Η προετοιμασία και το στοίχημα του Ιουνίου

Άρης: Η προετοιμασία και το στοίχημα του Ιουνίου

Ο Παλίκουτσα

bet365

Δύο περιόδους περιλαμβάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη και το βασικό στοίχημα για τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα είναι να έχει συγκροτηθεί η ομάδα σε αυτή των φιλικών αγώνων.

Μέχρι στιγμής, η ΠΑΕ Άρης έχει κοινοποιήσει ότι η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου. Δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μετάβαση στο Ισραήλ – πιθανότατα στο διάστημα 22-29 Ιουνίου – για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων. Μετά από ολιγοήμερη παραμονή στη Θεσσαλονίκη, εκτός απροόπτου, η συνέχεια της προετοιμασίας θα δοθεί στη Βουλγαρία όπου επίσης θα προγραμματιστούν φιλικά παιχνίδια ενώ τα τελευταία θα διεξαχθούν στο «Κλ. Βικελίδης». Στόχος του Ρόμπερτ Παλίκουτσα είναι ένα φιλικό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ λόγω και των ιδιαίτερων σχέσεων που υφίστανται μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, εντούτοις αυτό το εγχείρημα δεν είναι καθόλου εύκολο λόγω του πλάνου προετοιμασίας της γερμανικής ομάδας.

Ο σωστός προγραμματισμός της προετοιμασίας στοιχειοθετεί την πρώτη από τις δύο βασικές ευθύνες του Κροάτη τεχνικού διευθυντή ούτως ώστε να βοηθήσει το έργο του τεχνικού επιτελείου. Η δεύτερη βρίσκεται στις συνθήκες διεξαγωγής της προετοιμασίας. Επί τούτου, το παρελθόν θα πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό για το μέλλον υπό την έννοια ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει η προετοιμασία υπό τις συνθήκες που διεξήχθη πέρυσι. Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ενσωματώθηκαν στη διάρκεια αυτής με συνέπεια, στα φιλικά παιχνίδια που είχαν γίνει στην Αυστρία, να στηριχθεί η ομάδα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ή σε παίκτες οι οποίοι δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα ρωτήθηκε επί τούτου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, είπε ότι όλες οι ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία ενίσχυσης έως την 1η του Σεπτέμβρη, ξέρει όμως ότι το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουνίου θα πρέπει να έχει ενσωματωθεί στην ομάδα ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό από τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Άρης της επόμενης περιόδου. Τούτο έχει να κάνει και με τον στόχο της εξασφάλισης θέσης στους ομίλους του Conference League ο οποίος είναι, αν όχι ο σημαντικότερος, από τους βασικούς τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικονομικούς λόγους. Κατ' αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθεί και το έργο του προπονητή από τη στιγμή που και φέτος προβλέπονται αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα