ΟΦΗ: Τα βρήκαν με τον Νέιρα οι Κρητικοί

ΟΦΗ: Τα βρήκαν με τον Νέιρα οι Κρητικοί

Τα βρήκε με τον Νέιρα ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Χουάν Νέιρα για την ανανέωση της συνεργασίας του, συζητήσεις γίνονται και με τους Διαμαντή και Μπαλογιάννη.

Ο ΟΦΗ έδωσε τα χέρια με τον Χουάν Νέιρα για να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Το συμβόλαιο του 34χρονου Αργεντινού επιθετικού μέσου έληγε το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο υπήρχε οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για δύο χρόνια ακόμα και πάνω σ' αυτήν βασίστηκαν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες είχαν αίσιο τέλος.

Ο Νέιρα ήρθε στην ομάδα του Ηρακλείου από το καλοκαίρι του 2018, όταν οι Κρητικοί τον απέκτησαν ως ελεύθερος από την Ζακατεπέκ. Φέτος, είχε αρκετά θέματα τραυματισμών και γι' αυτό αγωνίστηκε μόλις σε 15 παιχνίδια σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας δύο ασίστ για συνολικά 556 λεπτά.

Ανάλογο καθεστώς υπάρχει και με τα συμβόλαια των Διαμαντή και Μπαλογιάννη, απλά η οψιόν σ' αυτούς ήταν για ένα έτος. Συζητήσεις διεξάγονται και με κείνους, όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα