Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (17/05) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Οι μύδροι που εξαπέλυσε ο Αλαφούζος κατά της ΑΕΚ, η σιωπή της «Ένωσης» και οι 300 τίτλοι του Ολυμπιακού στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Η επίθεση του Αλαφούζου στην ΑΕΚ και οι 300 τίτλοι του Ολυμπιακού

Sport Day: «Το έκλεψε η ΑΕΚ». «Απασφάλισε» ο Αλαφούζος και μίλησε έξω απ' τα δόντια για το χαμένο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού. Μετωπική επίθεση στην «Ένωση» με τον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού» να καταγγέλει: «Μας κόλλησαν κόβιντ...Μας έφεραν τον Νταμπάνοβιτς...Βαθιά άρρωστη η ΕΠΟ».

Live Sport: «Η ΑΕΚ μας έκλεψε το πρωτάθλημα». Δύο χαφ και στόπερ οι βασικές προτεραιότητες, θα ακολουθήσει κι άλλη ενίσχυση. «Θέλουμε έως τις 15 Ιουνίου να έχουμε κάνει τις 3-4 κρίσιμες μεταγραφές». «Κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης». Το ΟΑΚΑ έγινε -και με υπογραφές- το «σπίτι» του Εξάστερου και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «σάλπισε» αντεπίθεση λέγοντας «θα πάρουμε πίσω διπλά και τρίδιπλα όσα μας στέρησαν».

Φως των Σπορ: Οι 300 του θρύλου! Το 11ο σερί πρωτάθλημα και 37ο συνολικά.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αποκλειστική συνέντευξη του Φαλ: «Θα πατήσω κι άλλο γκάζι...Παίξαμε με συνέπεια, αλλά έχουμε κι άλλα για να βελτιώσουμε». Φασούλας: «Αξίζει να το σηκώσει ο θρύλος».

Δεν απαντά η ΑΕΚ στον Αλαφούζο, οι προτεραιότητες, οι ανάγκες και τα σχέδια του Άρη

Ώρα των Σπορ: Μόνο το νταμπλ. Στην «Ένωση» δεν δίνουν καμία σημασία στις αστειότητες και στους λασπολόγους και παραμένουν απολύτως προσηλωμένοι στον τελικό του Κυπέλλου. Ανανέωσε και η Καλαντάντζε.

Metrosport: Προτεραιότητες και ανάγκες για τον Άρη. Σε δύο στάδια η προετοιμασία στο εξωτερικό, η προοπτική του Ισραήλ. Άρχισε το σκανάρισμα παικτών στην ελληνική αγορά. Γεννημένος νικητής ο Τάισον. Η προσωπικότητα, η δίψα για επιτυχίες και οι παραστάσεις του Βραζιλιάνου αποτελούν τον οδηγό για τον τίτλο στις 24 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα