ΟΦΗ: Παρελθόν ο Τσιλιανίδης

ΟΦΗ: Παρελθόν ο Τσιλιανίδης

τσιλιαδόρος

bet365

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί μετά από τέσσερα χρόνια ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ο οποίος θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του ως ελεύθερος.

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο τους εκπνέει το φετινό καλοκαίρι στον ΟΦΗ αλλά οι ποικίλες επιλογές στην επιθετική γραμμή σε συνδυασμός με τη συχνότητα των τραυματισμών έκαναν δύσκολη την παραμονή του Κοσμά Τσιλιανίδη.

Τελικά, ο 29χρονος εξτρέμ έκανε γνωστό μέσα από τα social media πώς μετά από τέσσερα χρόνια αποτελεί παρελθόν από τους Κρητικούς και πλέον θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος βρίσκεται στο Ηράκλειο από το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποιώντας συνολικά 66 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια είχε και δύο αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς που τον άφησαν για μεγάλο διάστημα εκτός.

Αναλυτικά έγραψε:

«Τέλος λοιπόν...

4 χρόνια φορώντας αυτή φανέλα.

Έζησα και ζήσαμε ολοι μαζι πολυ ενδοξες στιγμές γι αυτό τον τοσο ιστορικό σύλλογο. Έζησα όμως και τους χειρότερους μου εφιάλτες εξαιτίας ορισμένων. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, φιλίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρονο και ολοι μαζί βάλαμε τις βάσεις ώστε ο ΟΦΗ να γινει ξανα μεγαλος κι ετσι οπως ολοι τον θυμούνται!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κ.Μιχάλη Μπούση και την οικογένειά του για το ήθος και το μεγαλείο τους ως άνθρωποι.

Τον κύριο Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά διότι ήταν οι άνθρωποι που μου άνοιξαν την πόρτα για να γίνω μέλος αυτής της ομάδας καθώς και σε ολο το staff και τους συμπαίκτες μου που συνεργαστήκαμε και περάσαμε ολες αυτες τις στιγμές μαζί.

Τελος οφείλω ενα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ και το εννοώ.

Η αληθινή εκτίμηση και το ήθος φαίνονται στα δύσκολα και στις πιο δύσκολες και μαύρες στιγμές μου ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν δίπλα μου, φωνάζοντας το όνομα μου στο γήπεδο ή με ένα γειά σου ρε Τσίλια παιχταρά στο δρόμο.

Δυστυχώς παντού υπάρχουν ευθυνοφοβοι, ανάξιοι και μικροί άνθρωποι αλλα εγω θα κρατάω πάντα τις πιο όμορφες στιγμές με αυτό το σήμα!

Πάμε ΟΦΗ».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κοσμά Τσιλιανίδη!

Ο Κοσμάς ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2019 και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής του ΟΦΗ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια.

Φόρεσε τα ασπρόμαυρα σε 66 επίσημους αγώνες και πέτυχε 10 γκολ, ενώ μοίρασε στους συμπαίκτες του 9 ασίστ. Πάνω απ’ όλα όμως ξεχώρισε για το ήθος και την δυναμική του προσωπικότητα.

Κοσμά σ’ ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερες στον ΟΦΗ! Είσαι σημαντικό κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας μας και θα έχεις πάντα μια ξεχωριστή θέση στην οικογένειά μας!».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα