Αϊτόρ: «Η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Αϊτόρ: «Η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Newsroom
 Αϊτόρ: «Η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

bet365

Ο Αϊτόρ έκανε έναν απολογισμό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και μετά ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έστειλε το «μήνυμα» για την επόμενη.

O μεγάλος άτυχος του φετινού Παναθηναϊκού ήταν ο Αϊτόρ, καθώς ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν όταν και σημείωσε οκτώ γκολ στα εννέα πρώτα ματς (plus δύο ασίστ) αλλά στα τέλη Οκτωβρίου υπέστη ρήξη χιαστού σε έναν αγώνα με τον Αρη και έκτοτε δεν έπαιξε ξανά.

Πλέον μετρά αντίστροφα ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα αφού την επόμενη χρονιά θα είναι απολύτως καλά και μέσω των social media έκανε έναν απολογισμό της τρέχουσας περιόδου. «Ευχαριστώ. Αυτό νιώθω ότι πρέπει να σας πω. Ηταν η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, παρόλο που ξεκίνησε καλύτερα από ποτέ, και ήσασταν δίπλα μου κάθε μέρα δίνοντάς μου τη δύναμη και την υποστήριξή σας. Ο τραυματισμός με έχει κάνει πιο δυνατό και με βοήθησε να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο αυτό που με κάνει χαρούμενο. Ηταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, ήθελα να είμαι στο γήπεδο βοηθώντας την ομάδα μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον τρόπο που πάλεψαν μέχρι το τέλος. ανέφερε.

Μάλιστα ο 27χρονος έστειλε το «μήνυμα» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο κοντά από ποτέ. Τα λέμε σύντομα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα