Κουλιεράκης: «Δεν είναι ευχάριστο όταν χάνουμε στην έδρα μας, εξίσου σημαντικός ο τελικός»

Ο Κουλιεράκης

bet365

Ο νεαρός και διεθνής στόπερ, Κώστας Κουλιεράκης, έκανε δηλώσεις μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1 και την ήττα της ομάδας του στο γήπεδό της.

Ο Κουλιεράκης τόνισε στη NOVA μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός:

Τη χρονιά και το ματς με τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι απ' αυτή τη σεζόν μάθαμε πάρα πολλά σαν νέα ομάδα: ήταν μάθημα για μας. Ακόμη και οι ήττες θα μας κάνουν ακόμη καλύτερους για την επόμενη χρονιά. Δεν είναι ευχάριστο όταν χάνουμε στην έδρα μας. Οφείλουμε να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε τον τελικό Κυπέλλου που είναι εξίσου σημαντικός για μας».

Το εάν υπήρξε πίεση στην ομάδα: «Δεν έβλεπα κάποια ιδιαίτερη πίεση: ήμασταν πολύ καλά, τύχαμε ίσως απλά σε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος».

Το διάστημα ενόψει τελικού: «Bρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. Σήμερα (με τον Ολυμπιακό) το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Να κρατήσουμε την καλή μας εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Η ψυχολογία μας είναι καλή και θα έχουμε τον χρόνο να ανασυνταχθούμε για τον τελικό».

Την παρουσία του: «Είναι πολύ σημαντική χρονιά για μένα. Έμαθα και κέρδισα πολλά. Θα ήθελα να κλείσει η χρονιά με ένα τρόπαιο. Είμαστε ΠΑΟΚ και πάντα έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα προπονηθούμε καλά γι' αυτό».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα