Τερζής: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα» (vid)

Τερζής: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα» (vid)

Newsroom
Ο Τερζής

bet365

Ο Τόλης Τερζής υποστήριξε ότι η χρονιά κύλησε γεμάτη σκαμπανεβάσματα για τον Άρη καθώς επίσης και ότι η ομάδα του αδικείται από το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Τόλης Τερζής ρωτήθηκε αρχικά για την πορεία του Άρη στη διάρκεια της χρονιάς. «Η ομάδα ήταν για πιο ψηλά, θα έπρεπε να είχε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και να είχε πάρει καλύτερη θέση.. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε σκαμπανεβάσματα και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκειά της δεν καταφέραμε να κάνουμε τρεις σερί νίκες. Στο τελευταίο διάστημα προσπαθήσαμε αρκετά. Είχαμε βελτίωση, πήραμε σημαντικά αποτελέσματα ειδικά στα play-offs όπου χρειαζόμασταν τους βαθμούς και τερματίσαμε 11 βαθμούς πάνω από τον Βόλο».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε ότι… «γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε δυνατά και θέλαμε να διαχειριστούμε σωστά το πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά τα παιχνίδια ηρέμησαν, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και θα έλεγα ότι βάσει της εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν το γκολ και τη νίκη».

Σε ερώτηση για τη δική του παραμονή στην τεχνική ηγεσία, απάντησε: «Καλύτερα να περιμένουμε να μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας τόσο γι’ αυτό το θέμα όσο και για τον σχεδιασμό. Προφανώς υποδηλώνει εμπιστοσύνη και ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας». Ο Τόλης Τερζής κατέληξε αναφερόμενος στο Conference League και λέγοντας ότι… «θα ξεκινήσουμε νωρίς την προετοιμασία γιατί η πρόκριση στους ομίλους είναι στόχος για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα