Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: «Χ»ωρίς άγχος, χόρτασαν γκολ!

bet365

Ο Λεβαδειακός αποχαιρέτισε με αξιοπρέπεια την κατηγορία στο... χορταστικό 3-3 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά. Μετά από 608 ημέρες και 2 σοβαρούς τραυματισμούς ο Κόντε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα!

Μπορεί ο αγώνας στην Λιβαδειά να ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, αλλά αγωνιστικά οι δύο ομάδες μας προσέφεραν πλούσιο θέαμα, πετυχαίνοντας από 3 τέρματα. Με το 3-3 οι Βοιωτοί τερμάτισαν στην τελευταία θέση με 26 βαθμούς και υποβιβάστηκαν, ενώ οι Γιαννιώτες έφτασαν τους 34 και τερμάτισαν στην 9η θέση. Όσον αφορά το ματς, εκτός από τα 6 γκολ, είχε μεγάλες ευκαιρίες και δοκάρια και για τις δύο ομάδες που άφησαν για το τέλος μια ωραία παράσταση.

Έτσι έπαιξαν οι δύο ομάδες

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον γηπεδούχο Λεβαδειακό με 4-3-3 με «ψευτοεννιάρι». Ο Γκροφ ήταν στην εστία, με τους Τσάπρα, Παζ, Λιάγκα και Βήχο μπροστά του. Εξάρι ήταν ο Μεχία και οι Χάμοντ, Συμελίδης εσωτερικοί μέσοι. Γιαννιώτας και Λούα Λούα ήταν στα άκρα με τον χαφ Νίκα σε ρόλο κεντρικού επιθετικού.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Στάικος κατέβασε τον ΠΑΣ Γιάννινα με το καθιερωμένο του πια 4-4-1-1. Ο Αθανασίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε και Ράντου μπροστά του. Παρτενέρ του Ριένστρα στον άξονα ήταν ο Τζίμο. Ροσέρο και ο Λώλης ήταν στα άκρα και ο Παμλίδης περιφερειακά του Κόντε.

Ματσάρα με 4 γκολ και μεγάλες ευκαιρίες το πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο με τις δύο ομάδες παρότι δεν είχαν το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα, καθώς στα 45 λεπτά είχαμε 4 γκολ, 2 δοκάρι και άλλες μεγάλες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γιαννιώτα να σκοράρει στο 28' από κοντά. Οι Ηπειρώτες ωστόσο κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, με τον Πέδρο Κόντε να κάνει στο 34' το 1-1 και να σκοράρει μετά τον Νοέμβριο του 2021 και τον Ροσέρο 4 λεπτά αργότερα να κάνει το 1-2 με κοντινή προβολή και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι σε προσπάθεια του Κόντε.

Οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τελευταίοι στο ημίχρονο με τον Τσάπρα στο 45' να κάνει το 2-2 με κοντινό σουτ, ένα γκολ που έμοιαζε με αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς πρώτα η μπάλα σε σουτ του Χάμοντ είχε σταματήσει στο δοκάρι του Αθανασίου.

Από ένα γκολ στο 2ο και ισοπαλία σε ένα αδιάφορο, αλλά ωραίο παιχνίδι

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα τον βρήκαν στο 77' με εξαιρετικό φάουλ του Βρακά, αφού πρώτα ο ίδιος παίκτης είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Παμλίδης με κεφαλιά μετά την σέντρα του Εραμούσπε διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

MVP: Ο Πέδρο Κόντε είχε να σκοράρει από τον Νοέμβρη του 2021 και στο διάστημα αυτό τραυματίστηκε δύο φορές σοβαρά. Και μόνο που σκόραρε, ενώ είχε και δοκάρι, φτάνει για να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Στο ύψος του: Θα βάλουμε τον Βρακά ο οποίος μπήκε ως αλλαγή έχασε μεγάλες, αλλά κατάφερε με ωραία εκτέλεση φάουλ να νικήσει τον Αθανασίου και να δώσει προσωρινά προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

Αδύναμος κρίκος: Σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον είδαμε ωραίο παιχνίδι με 6 γκολ και πολλές ευκαιρίες και θα είναι άδικο να βάλουμε κάποιον αδύναμο κρίκο.

Η γκάφα: Το ίδιο θα λέγαμε και στην γκάφα, καθώς δεν έγινε το μεγάλο λάθος παρότι μπήκαν τόσα τέρματα.

Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Ματσούκα. Δεν υπήρξε και η δύσκολη φάση και όλα τελείωσαν εύκολα για τον ίδιο.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Τι και αν δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον; Οι Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα μας προσέφεραν ωραίο θέαμα με 6 γκολ και μεγάλες ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Λιάγας, Βήχος, Παζ, Τσάπρας (86′ Ντεντάκης), Χαμόντ, Μεχί, ΛούαΛούα (63′ Βρακάς), Νίκας (15′ λ.τρ. Δούμτσιος), Γιαννιώτας (86′ Τόρο), Συμελίδης (63′ Σκβάρκα)

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Μπορταγκαράι (90′ Παντελάκης), Εραμούσπε, Αλ. Λώλης (73′ Λέο), Ράντου, Τζίνο (90′ Ν. Λώλης), Παμλίδης, Ριένστρα (57′ Καραχάλιος), Ροσέρο, Κόντε (73′ Κύρκος)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα