Παναιτωλικός: Παραμένει στην Cosmote TV και τη νέα σεζόν

Newsroom
Παραμένει στην Cosmote TV και τη νέα σεζόν ο Παναιτωλικός

bet365

Η Cosmote TV θα συνεχίσει να παρέχει... τηλεοπτική στέγη στον Παναιτωλικό, αφού υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Παναιτωλικός έδωσε τα... χέρια με την Cosmote TV προκειμένου να ανανεωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και τη νέα σεζόν μετά από συνάντηση του μεγαλομετόχου Φώτη Κωστούλα και του προέδρου Γεράσιμου Μπελεβώνη με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού παρόχου. Το νέο συμβόλαιο των αγρινιωτών με το κανάλι της Κηφισιάς θα έχει διάρκεια για 1+1 χρόνια και σ' αυτό υπάρχει σχετική πρόβλεψη και για ενδεχόμενη κεντρική διαχείριση.

Παράλληλα, τα «καναρίνια» έχουν φτάσει σε συμφωνία και με νέα εταιρεία ένδυσης, αφού άφησαν την Givova και συμφώνησαν με την Admiral.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα