Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/05) στο Gazzetta

bet365

Οι Φαριόλι και Ρεμπρόφ που παίζουν για τον πάγκο του Ολυμπιακού, οι πρώτοι στόχοι του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι και η ΑΕΚ που προσέχει για να έχει στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Ο Φαριόλι και ο Ρεμπρόφ για τον πάγκο του Ολυμπιακού και η μυθική πρόταση του Παναθηναϊκού στον Καμπάτσο

Sport Day: Μίλησε (και) με Φαριόλι! Η κουβέντα του Ολυμπιακού με τον ανερχόμενο Ιταλό τεχνικό που προστέθηκε στην λίστα των υποψηφίων. Ποιο είναι το προφίλ του και ποιοι άλλοι προπονητές παραμένουν γερά στην διεκδίκηση της πολύ δύσκολης αποστολής. Μπάτζετ (ως και) 35 εκατ. ευρώ. Η ανάλυση για το ύψος που αναμένεται να φτάσει το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Live Sport: Προτεραιότητα του Αργεντινού παικταρά η Ρεάλ, όμως η ασύλληπτη πρόταση αποδεικνύει την επένδυση για την ομάδα που ετοιμάζει το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν. Η «Marca» φωτογράφησε την μυθική πρόταση του «Εξάστερου» στον Φακούντο Καμπάτσο και ο Αργεντινός δημοσιογράφος και φίλος του έγραψε ξεκάθαρα: «Ο Παναθηναϊκός του δίνει 12 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια». Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του ΠΑΟ είναι στόπερ, μπακ και 8αρο-10αρι.

Φως των Σπορ: Ξανά στο προσκήνιο ο Πούκι! Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει τον Φινλανδό «μπόμπερ» που μένει ελεύθερος από τη Νόριτς σύμφωνα με τους Σκανδιναβούς. Προτεραιότητα η παραμονή του Μπακαμπού. Ξέρει ο θρύλος... που θα χτυπήσει τους Μονεγάσκους. Η Basket League αλλάζει...

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αγρίεψε... το θηρίο! Συναγερμός στους Γάλλους, τραυματίες Λόιντ και Τζέιμς. Ο δύσκολος τριπλός δρόμος του Ρεμπρόφ. Θέλει θρύλο, δεν μπορεί, όμως, να πει «όχι» στην Ουκρανία. Έτοιμος να κάνει πάλι τη... ζημιά ο Φορτούνης που επιστρέφει.

Έτοιμοι για την γιορτή στην ΑΕΚ - Ομίλους μέσω... Ιταλίας προσμένει ο ΠΑΟΚ, ρίχνει... τα σχέδια ο Άρης

Ώρα των Σπορ: Πρώτα νίκη, μετά γιορτή! Την Κυριακή πρέπει να γίνουν όλα στην ώρα τους και όπως πρέπει. Το πρωτάθλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα το απολαύσουν όλοι. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα», το καθημερινό μήνυμα του Αλμέιδα στους παίκτες.

Metrosport: Όμιλος μέσω (και) Ιταλίας. Η «Μ» καταγράφει τα δεδομένα για το πιο ευχάριστο σενάριο της ευρωπαϊκής προοπτικής του ΠΑΟΚ. Μέγας πόθος το Κύπελλο, στη χειρότερη η τρίτη θέση και ζήτω... η Γιουβέντους, ζήτω η Φιορεντίνα. Νέο πλάνο για άλλον Άρη! Ο κόσμος περιμένει με ενδιαφέρον να μάθει από τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, τις μεταγραφές, το μπάτζετ, τους στόχους και τα κριτήρια της απόφασης για την παρουσία Τερζή-Θέου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα