«Ο Κούρτιτς θα αναζητήσει νέα πρόκληση στην καριέρα του»

«Ο Κούρτιτς θα αναζητήσει νέα πρόκληση στην καριέρα του»

Newsroom
...

bet365

Οι Σλοβένοι αναφέρθηκαν στη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιασμίν Κούρτιτς από τον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασαν πως υπολογίζεται στην Εθνική του ομάδα.

Την αποχώρηση του Γιασμίν Κούρτιτς από τον ΠΑΟΚ προανήγγειλαν (και) οι συμπατριώτες του Σλοβένου χαφ, με σημερινά (11/5) τους δημοσιεύματα.

Ο 33χρονος έχει να αγωνιστεί από τα τέλη Οκτωβρίου και με αφορμή την αποθεραπεία του και την επιστροφή του στις προπονήσεις ορισμένα εκεί media μετέδωσαν πως «είναι υγιής και επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή τον Ιούνιο. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα παίξει ξανά για για την ομάδα του αυτή τη σεζόν, παρά το γεγονός ότι απομένουν δύο παιχνίδια. Μετά το τέλος της θα αναζητήσει νέα πρόκληση στην καριέρα του. Δεδομένου ότι δεν αγωνίστηκε για μισό χρόνο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα