Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης με ημερομηνίες και αριθμούς (vids)

Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης με ημερομηνίες και αριθμούς (vids)

ioannidis

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης ντεμπουτάρισε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2020 με τον Παναθηναϊκό, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής σημείωσε το πρώτο του γκολ με το «τριφύλλι» στο στήθος, ενώ μετρά πλέον 98 επίσημες εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα.

Το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε σήμερα (10/5) ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η παραπάνω εξέλιξη ήταν και μία «επιβράβευση» για τον 23χρονο φορ που «τρέχει» την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 35 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα), ενώ σημείωσε αρκετά κρίσιμα τέρματα στο φινάλε των αγώνων και προερχόμενος από τον πάγκο.

Ας θυμηθούμε την πορεία του με το «τριφύλλι» μέσα από συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά και αριθμούς.

*O Παναθηναϊκός θέλει να κάνει τον Ιωαννίδη σημείο αναφοράς

10 Αυγούστου του 2020 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε, λίγο μετά τις 22:00, την απόκτησή του από τον Λεβαδειακό, όπου είχε «ανδρωθεί» ποδοσφαιρικά.

2024 εξέπνεε η πρώτη του συμφωνία με τους «πράσινους», αφού το πρώτο του συμβόλαιο με την ομάδα είχε τετραετή διάρκεια.

28 Σεπτεμβρίου του 2020 ντεμπουτάρισε με το «τριφύλλι», όταν πέρασε ως αλλαγή αντί του Καρλίτος στις καθυστερήσεις του 1-1 με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

6 Ιανουαρίου του 2021 ήταν για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκόυ και μάλιστα άνοιξε... λογαριασμό με τη φανέλα του, όταν και σημείωσε το μοναδικό γκολ στο 1-0 που κέρδισε εκείνο το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ηταν ανήμερα των Φώτων όπου είχε την γιορτή του!

13 Φεβρουαρίου του 2022 πέτυχε για πρώτη του φορά δύο γκολ σε επίσημο αγώνα, στο 2-0 που επικράτησε το «τριφύλλι» της Λαμίας σε αγώνα πρωταθλήματος.

20 Απριλίου του 2022 σημείωσε το μοναδικό γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία, στη νίκη του με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση του «τριφυλλιού» στον τελικό. Μάλιστα βρήκε δίχτυα και στο 2-0 της ρεβάνς.

21 Μαΐου του 2022 ήταν βασικός στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου οι «πράσινοι» κέρδισαν 1-0 και έτσι κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

4 Αυγούστου του 2022 αγωνίστηκε για πρώτη του φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, όταν και βρέθηκε στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» στο άτυχο/άδικο 2-0 που έχασε στην Πράγα από τη Σλάβια, για την προκριματική φάση του Conference League.

13 Σεπτεμβρίου του 2022 έλαβε, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, την πρώτη του κλήση για την Εθνική μας ομάδα, καθώς συμπεριλήφθηκε τότε στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ για τα ματς με Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία στο πλαίσιο του Nations League.

17 Σεπτεμβρίου του 2022 και σε ένα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση. Τότε ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Αθανασίου ήταν απαρηγόρητος καθώς υπέπεσε σε σοβαρό λάθος και ο Αϊτόρ σκόραρε για το «τριφύλλι». Ο Ιωαννίδης έσπευσε να τον παρηγορήσει.

24 Σεπτεμβρίου του 2022 ντεμπουτάρισε με τη «γαλανόλευκη», όταν και έπαιξε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Λάρνακας με την Κύπρο.

10 Μαΐου του 2023 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι», με χρονική διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2027.

98 είναι οι επίσημες συμμετοχές του στον Παναθηναϊκό, σε όλες τις διοργανώσεις εντός και εκτός των συνόρων.

17 φορές έχει βρει δίχτυα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

8 είναι οι ομάδες που έχει σκοράρει εναντίον τους ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα με την πράσινη φανέλα σημείωσε ως τώρα τέσσερα γκολ κόντρα στη Λαμία, από τρία σε Ατρόμητο, Βόλο, από δύο σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και από ένα σε Παναιτωλικό, ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης.

5 είναι οι ασίστ που έχει μοιράσει.

27 είναι το πρώτο νούμερο που πήρε στο «τριφύλλι», ενώ μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Σαβιέρ πήρε το 7.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα