Μπακαμπού: «Είμαι ένας από εσάς»

Μπακαμπού: «Είμαι ένας από εσάς»

Newsroom
Φωτογραφία του Μπακαμπού από το ΣΕΦ

bet365

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ανέβασε φωτογραφία στο Isntagram από το Game 5 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε και έστειλε το... ευρθόλευκο μήνυμα του.

Ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο ΣΕΦ επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στο Game 5 των play-offs της Euroleague και σφράγισε το εισιτήριο του για το Final 4 του Κάουνας. Ανάμεσα στους 12.000 θεατές που γέμισαν τον γήπεδο ήταν και ο επιθετικός του ποδοσφαιρικού τμήματος των Πειραιωτών, Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία του στο Instagram και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο των Ερυθρόλευκων.

«Είμαι ένας από εσάς», ανέφερε στην ανάρτηση του o διεθνής σέντερ φορ από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

@Photo credits: Instagram: bakambu17

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα