Κιάρτανσον στο Gazzetta: «Δεν μίλησα με την FIFA, απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ατρόμητο»
Το πρωί της Τετάρτης (10/05) είδε το φως της δημοσιότητας μία φημολογία, με πηγή αναφορές ενός Ισλανδού δημοσιογράφου στο προσωπικό του Podcast, η οποία ανέφερε πως ο Βίνταρ Κιάρτανσον προσέφυγε στην FIFA για χρήματα που του χρωστάει ο Ατρόμητος.
Το Gazzetta επικοινώνησε με τον 33χρονο Ισλανδό επιθετικό της ομάδας του Περιστερίου κι εκείνος διέψευσε κατηγορικά την συγκεκριμένη είδηση λέγοντας πως κάποιος απλά διέσπειρε φήμες.
«Δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω από που προήλθε η είδηση αυτή. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει κάποιος που βγάζει μία φημολογία ή επινοεί μια ιστορία. Πάντως εγώ δεν επικοινώνησα με την FIFA».
Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από κάθε άποψη από την συνεργασία του με τον Ατρόμητο, με τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.
«Σε κάθε ομάδα που έχω παίξει πάντα υπάρχει κάτι για το οποίο μπορείς να παραπονεθείς. Ποτέ δεν είναι όλοι χαρούμενοι. Όμως εδώ στον Ατρόμητο δεν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορώ να παραπονεθώ αναφορικά με την συμπεριφορά της ομάδας προς τα εμένα. Αλλά ξέρετε είναι συνηθισμένο να γράφονται πράγματα όταν ένας παίκτης παίζει στην αρχή κανονικά όλα τα παιχνίδια και μετά από ένα σημείο δεν παίζει τόσο συχνά. Όμως, το ξαναλέω δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Ατρόμητο είτε στο οικονομικό είτε σε οποιοδήποτε σκέλος».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
