Άρης: Συντηρητικό πρόγραμμα ο Φαμπιάνο, ατομικό ο Μπράμπετς

Άρης: Συντηρητικό πρόγραμμα ο Φαμπιάνο, ατομικό ο Μπράμπετς

Newsroom
Ο Φαμπιάνο

bet365

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στην επανέναρξη των προπονήσεων του Άρη ενόψει του αγώνα (7/5, 20:00) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο, ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίσει ο Βραζιλιάνος στόπερ στη γάμπα το οποίο προέρχεται από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο, η μη διαθεσιμότητα των υπολοίπων κεντρικών αμυντικών τον ανάγκασαν να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί απέναντι στον Βόλο.

Σήμερα (5/5) στην επανέναρξη των προπονήσεων ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης πράγμα που σημαίνει ότι αύριο (6/5) θα κριθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι δίχως επί του παρόντος να εκφράζεται αμφιβολία για την παρουσία του.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και φυσικά δεν υπολογίζεται. Ο Τσέχος είναι εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των play-offs όπου δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στα πλευρά με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα