Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/05) στο Gazzetta

bet365

Η αναζήτηση προπονητή στον Ολυμπιακό, η αντίδραση του Παναθηναϊκού στον ορισμό του Φωτιά και ο Πάλμα των 11 γκολ στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού για τον ορισμό Φωτιά και οι επαφές του Ολυμπιακού για προπονητή

Sport Day: Όλα εις βάρος του! Συνεχίζονται οι επαφές για το νέο προπονητή. Το τρικ Ανιγκό και οι Τζολάκης, Σαμασέκου! Το μήνυμα για ΠΑΟ! Θέλει να το ξανακάνει! Έξαλλοι με ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό. Γέλασαν πικρά με Φωτιά!

Live Sport: «Διπλό και είναι δικό μας». Από την απογοήτευση της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο «ΠΑΜΕ» για το ματς-πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» όλοι στον Παναθηναϊκό. «Δύο στα δύο και θα το πάρουμε». Το πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ και θέλουν να τα δώσουν όλα για τις δύο «νίκες τίτλου» με τον Άρη και τον Βόλο. Θρύλε, τελείωσέ τους! Μπριχ, Φωτιάς και οργή ΠΑΟ.

Φως των Σπορ: Εδώ και τώρα Κάουνας. Η επόμενη μέρα για Σαμασέκου. Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκός όπως παλιά». Καντζούρης για Ολυμπιακός-Φενέρ: «Μοιάζει με παρτίδα σκάκι».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ηγέτης, εσύ εσύ εσύ, μόνο εσύ!!! Σσσσουτ! Απόψε πυροβολεί ο Σλούκας και μαζί με την παρέα του πάνε Κάουνας. Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Πήραν κεφάλι Κρέσπο και Ρεμπρόφ.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Η πίστη μέχρι τέλους στην ΑΕΚ και ο «καυτός» Πάλμα

Ώρα των Σπορ: Πίστη μέχρι τέλους! Πρώτο μέλημα για τον Αλμέιδα, η αγωνιστική και πνευματική προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη και η δύσκολη διαχείριση της ίωσης που έχει «τσακίσει» την ομάδα. «Σκασμένοι», αλλά αποφασισμένοι στην ΑΕΚ, που δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» πως δεν βρήκαν γκολ σε 31 τελικές στα δύο τελευταία ντέρμπι.

Metrosport: Ο Πάλμα των ρεκόρ! Ο επιθετικός από την Ονδούρα έχει πετύχει 11 γκολ και θέλει άλλα τρία για να γίνει ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο πρωτάθλημα σε βάθος 25 ετίας. Ψήφος εμπιστοσύνης! Ο Μπράντον Τόμας κερδίζει συνεχώς πόντους στην εκτίμηση του Λουτσέσκου και των οπαδών του ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα