Ο Μπένετ δεν βρήκε δεύτερο Elite διαιτητή, γι' αυτό και όρισε τον Φωτιά στο Αρης - ΑΕΚ

Newsroom
οσφπ

bet365

Παρόλο που το ντέρμπι των «αιωνίων» θα έχει elite διαιτητή, στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ ορίστηκε Έλληνας και αυτός είναι ο λόγος.

Οι ορισμοί της ΚΕΔ για τα play-offs της Stoiximan Superleague μπορεί να είχαν elite διαιτητή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν συνέβη το ίδιο στο ΑΕΚ-Άρης όπου ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από πηγές κοντά στην ΕΠΟ, ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν επειδή οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ δεν κατάφεραν να κλείσουν έναν ξένο διαιτητή που θα είναι πρώτης κατηγορίας ή elite, με αποτέλεσμα να στραφούν στη λύση του Έλληνα ρέφερι.

Να θυμίσουμε πως η UEFA είχε στείλει επιστολή στον Παναγιώτη Μπαλτάκο ότι δεν θα βοηθήσει ξανά την ΕΠΟ για elite διαιτητές.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα