Ο Άρης των play-offs έχει την πιο παραγωγική επίθεση!

Ο Άρης των play-offs έχει την πιο παραγωγική επίθεση!

Ο Πάλμα

bet365

Από το ξεκάθαρο πρόβλημα στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, ο Άρης έφτασε να διαθέτει (μαζί με τον Ολυμπιακό) την πιο παραγωγική επίθεση στα play-offs με τα 15 τέρματα που έχει πετύχει σε οκτώ αγώνες.

Είναι από τις περιπτώσεις που η… στατιστική υψώνει τα χέρια υπό την έννοια ότι οι χαμηλές επιδόσεις του Άρη στην επίθεση, στη διάρκεια της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Superleague, ήταν ζήτημα καθημερινότητας. Οι «κίτρινοι» περιορίστηκαν στα 38 γκολ σε σύνολο 26 αγώνων. Μάλιστα από αυτά, τα 26 επιτεύχθηκαν στους εντός έδρας αγώνες και φυσικά ήταν ελαχίστως παραγωγικός μακριά από το «Κλ. Βικελίδης».

Αυτό το αρνητικό status ανατράπηκε στη διάρκεια των play-offs καθώς η ομάδα του Τόλη Τερζή έχει σημειώσει 15 γκολ στους οκτώ αγώνες που διεξήχθησαν έχοντας μάλιστα πάρει τα τέσσερα εξ αυτών από τους φορ του. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά σκόραρε την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι της Τούμπας ενώ είχαν προηγηθεί τα δύο τέρματά του στον Βόλο. Ο Άντρε Γκρέι, μόλις χθες (3/5) απέναντι στον Βόλο, βρήκε το παρθενικό γκολ του εντός του 2023.

Πρώτος σκόρερ του Άρη στα play-offs, όπως φυσικά και στο Πρωτάθλημα, είναι ο Λούις Πάλμα με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε στην τελική φάση. Ακολουθούν με δύο οι Βλάντιμιρ Νταρίντα, Χουάν Ιτούρμπε ενώ από ένα γκολ έχουν οι Ματέο Γκαρσία, Μπριάν Νταμπό και Ράφαελ Καμάτσο.

Τα 15 γκολ του Άρη στα play-offs στοιχειοθετούν την καλύτερη επίδοση ομάδα μαζί ασφαλώς με τον αντίστοιχο αριθμό τερμάτων που έχει πετύχει και ο Ολυμπιακός. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν σημειώσει από 12 γκολ ενώ ο Παναθηναϊκός μάλλον αποτελεί την αρνητική έκπληξη καθώς έχει περιοριστεί στα 8 γκολ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα