Παναθηναϊκός: Η «πύρινη» Λεωφόρος και οι αντιδράσεις του πάγκου στο γκολ και τις χαμένες ευκαιρίες (vid)

Παναθηναϊκός: Η «πύρινη» Λεωφόρος και οι αντιδράσεις του πάγκου στο γκολ και τις χαμένες ευκαιρίες (vid)

πάγκο παο παρακάμερα

bet365

Η παρουσία του Κουρμπέλη σε αποδυτήρια και πάγκο, η τρομερή ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, αλλά και οι αντιδράσεις του πάγκου στο γκολ και τις χαμένες ευκαιρίες στην παρακάμερα του PAO TV.

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού είχε αρκετό υλικό από το μεγάλο χθεσινό παιχνίδι στην Λεωφόρο κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρ' ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Η κρισιμότητα του αγώνα προκάλεσε έντονα συναισθήματα στους πρωταγωνιστές, τα οποία ο φακός του PAO TV δεν έχασε την ευκαιρία να καταγράψει και να μας παρουσιάσει σ' ένα υπέροχο βίντεο.

Η παρουσία του Κουρμπέλη στα αποδυτήρια και η αγκαλιά με τον Ιωαννίδη, η «πύρινη» Λεωφόρος κατά την είσοδο των ομάδων πριν τον αγώνα αλλά και για το δεύτερο μέρος και ο χαμός στον πάγκο στο γκολ του Μαντσίνι, αλλά και οι αντιδράσεις του στις χαμένες ευκαιρίες ήταν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της.

Δείτε την παρακάμερα από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα