Αλμέιδα: «Έκανα ένα σχόλιο τις προάλλες και μεγαλοποιήθηκε, τρώγαμε σε διαφορετικά τραπέζια λόγω της ίωσης»

Αλμέιδα: «Έκανα ένα σχόλιο τις προάλλες και μεγαλοποιήθηκε, τρώγαμε σε διαφορετικά τραπέζια λόγω της ίωσης»

Newsroom
αεκ

bet365

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και στο πρόβλημα της ίωσης.

Η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και μετά το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, συνεχίζεται ο θρίλερ του τίτλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, τον Γιοβάνοβιτς αλλά και την ίωση που ταλαιπωρεί την ομάδα.

Για το παιχνίδι ένα σχόλιο κι αν ήταν πιο δύσκολο το θέμα με τις ιώσεις απόψε ή στη Λεωφόρο και γιατί δεν επέλεξε τον Φαν Βέερτ και όχι τον Ζίνι στο τέλος: «Θεωρώ ότι στο παιχνίδι παίξαμε καλά. Ολες οι ομάδες δείχνουν κούραση. Κι εμείς επίσης. Αξιολογώ πολύ την προσπάθεια των παικτών γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κουρασμένοι, για διαφορετικούς λόγους. Έπειτα πιστεύω ότι στο παιχνίδι τα πήγαμε καλά. Μας έλλειψε το τελικό σουτ. Παίξαμε και βάλαμε τον Ολυμπιακό στην περιοχή του και δεν του επιτρέψαμε να βγει. Είχαμε τις φάσεις να σκοράρουμε. Ανακτούσαμε γρήγορα τη μπάλα, γιατί εκτός από το κομμάτι τις φυσικής κατάστασης, είχαμε και κάποια άλλα θέματα που δεν φαίνονταν. Οσον αφορά τον Ζίνι, είναι αποφάσεις που παίρνω. Με αυτόν τον παίκτη είναι κάποιες εβδομάδες που κάνει προπόνηση μαζί μας. Με έχει εκπλήξει θετικά. Πίστευα ότι σε λίγα λεπτά με την ταχύτητα που έχει θα βρει διαφορετικές ευκαιρίες. Εχει διαφορετικά στοιχεία από τον Φαν Βέερτ. Πριν μια εβδομάδα ο Τομ χρειάστηκε να βγει από την προπόνηση για πρόβλημα στον αστράγαλο. Είναι επιλογές που παίρνουμε εμείς οι προπονητές που άλλοτε πετυχαίνουν και άλλοτε όχι. Ο Τομ είχε τις ευκαιρίες του. όπως ολοι οι παίκτες. Είχε τέσσερα λεπτά το ματς. Μίλησα με τον Φαν Βέερτ στο τέλος του αγώνα και του είπα ότι αν δεν είναι καλά ο Γκαρσία στο επόμενο παιχνίδι θα παίξει βασικός.

Σχετικά με τις ιώσεις, η αλήθεια είναι ότι στο ξενοδοχείο χθες το βράδυ ήμασταν σε διαφορετικά τραπέζια γιατί υπάρχουν παιδιά με προβλήματα. Ελπίζουμε ως το Σαββατοκύριακο να έχουμε τους παίκτες σε συνθήκες καλής υγείας. Απόψε ο Μοχαμαντί έπαιξε δεξί μπακ, με όρεξη , πάθος και αγάπη. Αξιολογώ αυτό που βλέπω ως γκρουπ».

Για τον παθητικό τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακό κι αν εκνευρίστηκε από τον μεγάλο αριθμό καθυστερήσεων που έκαναν οι παίκτες του: «Όχι. Αυτό που πιστεύω είναι ότι στην προηγούμενη συνέντευξη εξέφρασα κάποια συναισθήματα που έχω. Και σε λίγες ημέρες κατάλαβα ότι είναι πολύ δύσκολο να μιλάς σε αυτό το περιβάλλον. Ετσι θα μιλάω λιγότερο και θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Σέβομαι τους πάντες. Έκανα ένα σχόλιο τις προάλλες και μεγαλοποιήθηκε. Λιγοι θυμήθηκαν ότι μιλάω σε σχέση με ό,τι πιστεύω για τον αντίπαλο. Χαίρομαι πάντως γιατί είδα ότι βγήκε ένα χαμόγελο από τον προπονητή του Παναθηναϊκού».

Για τον Γκαρσία και την κατάστασή του: «Η αλήθεια είναι ότι όλα τα παιδιά είναι ταλαιπωρημένα. Οι φυσιοθεραπευτές μας και οι μασέρ μας θα μείνουν… χωρίς χέρια! Είμαστε τώρα στην τελική ευθεία. Ζηταμε να δώσουν όλοι το 100%, αλλα δεν είναι ολοι στο 100%. Πολλοί όμως είναι έτσι στις ομάδες. Οπότε δεν είναι δικαιολογία. Τα δώσαμε όλα ως τώρα, τα δίνουν όλα οι παίκτες τώρα και θα πρέπει να τα δώσουν όλα στα δυο τελευταία παιχνίδια που απομένουν».

Αν βγήκε λίγο νωρίς ο Τσούμπερ: «Πιστεύω ότι ο Στίβεν ξεκίνησε και μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν λίγο περισσότερο κουρασμένος. Αυτό όμως βγαίνει όταν τελειώνουν τα παιχνίδι. Εκεινη τη στιγμή μπήκε ο Μάνταλος, που είναι καλά. Αν τα πράγματα πήγαιναν καλά, θα είχαμε σκοράρει και τώρα η ιστορία θα ήταν διαφορετική. Προσπάθησα να διατηρήσω την ενέργεια και να την μοιράσω, με τα λεπτά συμμετοχής. Μέχρι τώρα πήγε καλά γιατί είμαστε ακόμα πρώτοι. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως και το προηγούμενο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Με χαροποιεί ότι ένα τέτοιο μίνι πρωτάθλημα θα τελειώσει έτσι. Δυο ομάδες ισοδύναμες που θα δώσουν τη μάχη τους ως το τέλος. Οσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που παλεύουν δυο ομάδες ως το τέλος και για τον ανταγωνισμό και για το θεάμα. Και επαναλαμβάνω να το κερδίσει ο καλύτερος».

Για το γεγονός ότι για δεύτερο σερί ματς δεν βρήκε γκολ η ΑΕΚ: «Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε φάσεις και δοκάρια. Άλλες η μπάλα βρίσκει δοκάρι και μπαίνει και άλλες όχι. Στην ουσία ανάμεσα σε δυο παιχνίδια έχεις μία ημέρα να δουλέψεις. Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά. Υπάρχουν στιγμές που βλέπεις ότι λείπει λίγο η ενέργεια. Βλέπεις στον τρόπο που σουτάρουν. Όταν κάνεις φάσεις, τα γκολ θα ξαναμπούν».

Για τον παθητικό τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακό κι αν εκνευρίστηκε από τον μεγάλο αριθμό καθυστερήσεων που έκαναν οι παίκτες του: «Όχι. Αυτό που πιστεύω είναι ότι στην προηγούμενη συνέντευξη εξέφρασα κάποια συναισθήματα που έχω. Και σε λίγες ημέρες κατάλαβα ότι είναι πολύ δύσκολο να μιλάς σε αυτό το περιβάλλον. Ετσι θα μιλάω λιγότερο και θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Σέβομαι τους πάντες. Έκανα ένα σχόλιο τις προάλλες και μεγαλοποιήθηκε. Λιγοι θυμήθηκαν ότι μιλάω σε σχέση με ό,τι πιστεύω για τον αντίπαλο. Χαίρομαι πάντως γιατί είδα ότι βγήκε ένα χαμόγελο από τον προπονητή του Παναθηναϊκού»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα