Κοτάρσκι: «Δεν με επηρέασε το λάθος μου και βοήθησα από την πλευρά μου την ομάδα»

Newsroom
Ο Κοτάρσκι

bet365

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο ίδιος μετά το λάθος στο γκολ του Παναθηναϊκού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να φύγει ο ΠΑΟΚ με την ισοπαλία από τη Λεωφόρο.

Αναλυτικά ο Κροάτης τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Όταν εισαι τερματοφύλακας πρέπει να μην έχεις συναισθήματα. Έκανα ένα λάθος στην φάση του 1-0 αλλά έπρεπε να το ξεχάσω και να είμαι συγκεντρωμένος στο ματς. Μπορούν να συμβούν τα πάντα όπως το λάθος που έκανα, πρέπει να εισαι σταθερός και να βοηθήσεις την ομαδα σου. Δεν με επηρέασε το λάθος μου και βοήθησα και εγώ από την πλευρά μου σε ένα δύσκολο ματς.

Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι και το έχει δείξει σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά δείξαμε ότι και εμείς θέλαμε την νίκη. Παλέψαμε για κάθε μπάλα και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό τον δύσκολο αγώνα. Ήμασταν πολύ κάτω στην σεζόν στην αρχή της, μετά ανεβήκαμε, στην συνέχεια πέσαμε ξανά αλλά όταν είμαστε ενωμένοι τα καλά πράγματα έρχονται. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα