Μπράτσος: «Πρώτα η έκθεση, μετά η επόμενη χρονιά»

Μπράτσος: «Πρώτα η έκθεση, μετά η επόμενη χρονιά»

Newsroom
Ο Μπράτσος

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε στους λόγους της διαχείρισης υλικού που κάνει στα play-offs ενώ σε ερώτηση για το δικό του μέλλον στην τεχνική ηγεσία του Βόλου υποστήριξε ότι θα απαντήσει η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας.

«Είναι ένα ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσει η διοίκηση της ομάδας», είπε ο Κώστας Μπράτσος και συμπλήρωσε σχετικά. «Βλέπετε ότι βάζουμε παιδιά τα οποία δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της σεζόν. Ο λόγος είναι η αξιολόγηση που πρέπει να γίνει καθώς ο προπονητής πρέπει να παραδώσει την έκθεση στη διοίκηση».

Σχετικά με το παιχνίδι απάντησε ότι… «ήταν ανοιχτό παιχνίδι. Η ομάδα του Βόλου ήρθε για να παίξει έστω κι αν είχαν κριθεί όλα. Δώσαμε και χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Έγινε ένα ευχάριστο παιχνίδι για τους θεατές. Θα κρατήσουμε κάποια θετικά στοιχεία όπως το ότι ήμασταν τολμηροί με την μπάλα στα πόδια. Θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα