Άρης: Επιστροφή Άντρε Γκρέι στην 11αδα

Άρης: Επιστροφή Άντρε Γκρέι στην 11αδα

Ο Γκρέι

bet365

Η απουσία του τιμωρημένου Αμπουμπακάρ Καμαρά οδήγησε στην επιστροφή του Άντρε Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης του Άρη για τον αγώνα (20:00) με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης» κι αυτή είναι η μοναδική αλλαγή στην 11αδα των «κίτρινων» σε σχέση με το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός επιστρέφει στο αρχικό σχήμα έπειτα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» στη 2η αγωνιστική των play-offs και με σκοπό να βρει το πρώτο γκολ του εντός του 2023 καθώς η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στα τέλη του Δεκέμβρη του προηγούμενου έτους. Αυτή είναι εξάλλου και η μοναδική αλλαγή στην 11αδα του Άρη σε σχέση με αυτή που παρέταξε ο Τόλης Τερζής στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας καθώς παρέμειναν στα επιθετικά άκρα οι Λούις Πάλμα, Ματέο Γκαρσία όπως και η τριάδα στα κεντρικά χαφ με τους Νταρίντα, Νταμπό και Ετέμπο.

Ο προπονητής του Άρη απέφυγε τις αλλαγές και στην αμυντική γραμμή επιλέγοντας τους Εμπακατά, Μαζικού στα άκρα και τους Φαμπιάνο, Πίρσμαν στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα