Παναθηναϊκός: Με Τσόκαϊ-Σάρλια βασικούς και δίδυμο Ιωαννίδη-Σπόραρ στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με Τσόκαϊ βασικό και δίδυμο Ιωαννίδη-Σπόραρ στην επίθεση

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ξεκινώντας για πρώτη με δίδυμο στην επίθεση τους Ιωαννίδη και Σπόραρ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να παρουσιάσει μία ομάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ, εξαιτίας και των απουσιών που έχει, δηλαδή του τιμωρημένου Κουρμπέλη και του Ρούμπεν που δεν μπόρεσε να ξεκινήσει λόγω προβλήματος.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να αλλάξει και το βασικό σχήμα ξεκινώντας μ' ένα 4-4-2 και τους Ιωαννίδη-Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης για πρώτη φορά.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι. Μία αλλαγή στην τετράδα της άμυνας με τον Σάρλια να παίρνει θέση δίπλα στον Σένκεφελντ και τους Κώτσιρα και Χουάνκαρ να παραμένουν στα άκρα της. Στο κέντρο υπήρξαν επίσης αλλαγές λόγω των απουσιών με τον Ένις Τσόκαϊ να ξεκινάει βασικός δίπλα στον Τσέριν και τους Μαντσίνι και Μπερνάρντ να πιάνουν τα δύο άκρα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξουν μαζί για πρώτη φορά από την αρχή του αγώνα οι Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε τελευταία στιγμή ο Βέρμπιτς ελέω ενόχλησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα