Παναθηναϊκός: Ο γρίφος της ενδεκάδας ενόψει ΠΑΟΚ

Μαντσίνι και Ιωαννίδης

bet365

Η απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη, η κόπωση και το πρόβλημα του Ρούμπεν στο γόνατο αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την σύνθεση της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού για το αποψινό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει απόψε το πρώτο μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και να υπερασπιστεί την ''πράσινη'' κορυφή μέχρι το φινάλε των play-offs, μία κορυφή στην οποία βρίσκεται σχεδόν μόνιμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στα τέλη Αυγούστου.

Το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ δημιούργησε μία δύσκολη συνθήκη για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπλήρωσε κάρτες και είναι εκτός ενώ ο Ρούμπεν Πέρεθ αποκόμισε ένα σημαντικό πρόβλημα στο γόνατο. Ο Ισπανός χαφ βρίσκεται στην αποστολή αλλά οι πιθανότητες να ξεκινήσει δεν είναι πολλές.

Παράλληλα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, έχει προκύψει θέμα κόπωσης, όπως και σε όλες τις ομάδες, με αρκετούς από τους παίκτες του Τριφυλλιού να παίζουν στο... κόκκινο, όπως για παράδειγμα ο Χουάνκαρ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και σε αυτή την διαδικασία η φρεσκάδα και η διαχείριση των δυνάμεων παίζει πάντα σημαντικό ρόλο.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του, όπως το συνηθίζει εξάλλου. Με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μόνο εκτίμηση μπορεί να γίνει για το αρχικό σχήμα:

Ο Μπρινιόλι αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Δεξιός μπακ ο Κώτσιρας, ο Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας και αριστερά ο ξεκούραστος Πούχατς διεκδικεί την θέση από τον Χουάνκαρ. Στον άξονα οι Τσέριν, Τσόκαι και Κλεϊνχέισλερ θα ήταν μια πιθανή τριάδα, είτε με δύο εξάρια και ένα οκτάρι, είτε με ένα εξάρι και δύο εσωτερικούς μέσους μπροστά του.

Στα άκρα η επιστροφή του Μαντσίνι είναι το πιο πιθανό σενάριο, όπως και αυτή του Ιωαννίδη στη κορυφή αντί του Σπόραρ, με τον Μπερνάρντ και τον Παλάσιος να διεκδικούν την άλλη θέση στα ''φτερά'' της επίθεσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα