ΑΕΚ: Με Ρότα κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Με Ρότα κόντρα στον Ολυμπιακό

Newsroom
rota

bet365

Ο Ρότα τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ.

Στις υπηρεσίες του Ρότα φαίνεται πως μπορεί να υπολογίζει ο Ματίας Αλμέιδα για το αυριανό (3/5) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς ο διεθνής μπακ συμπεριλήφθηκε στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Ο 26χρονος δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας που τραυματίστηκε στη Λεωφόρο και μάλιστα το βράδυ της Κυριακής έμεινε στο νοσοκομείο δείχνει καλύτερα παρότι γυμνάστηκε πιο επιφυλακτικά και είναι διαθέσιμος για το ματς.

Αυτόματα οι απουσίες της Ενωσης «περιορίζονται» τους Αραούχο, Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μόλις χθες μπήκε σε φουλ ρυθμούς και ακόμη δεν βρίσκεται στο 100%.


Οι «εκλεκτοί» του Αργεντινού κόουτς είναι οι εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Πάολο Φερνάντες, Ζίνι.

..

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα