Ολυμπιακός: Αφιέρωμα της «Equipe» στον Μπακαμπού και οι… σειρήνες από Γερμανία

Ολυμπιακός: Αφιέρωμα της «Equipe» στον Μπακαμπού και οι… σειρήνες από Γερμανία

Ολυμπιακός: Αφιέρωμα της «Equipe» στον Μπακαμπού και οι… σειρήνες από Γερμανία

bet365

Οι επιδόσεις του Σεντρίκ Μπακαμπού με τον Ολυμπιακό ήταν η αφορμή για το γαλλικό μέσο να κάνει ένα αφιέρωμα για την αναγέννηση του αλλά και να αναφερθεί στο ενδιαφέρον που υπάρχει από Γερμανία.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού οδεύει πρόσω ολοταχώς στο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της φετινής Stoiximan Superleague (18 γκολ, αντί 14 του δεύτερου της λίστας, Λιβάι Γκαρσία) και αποτελεί μία από τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι που «έπιασαν» στο 100%. Σε σημείο που πλέον για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται σύλλογοι από τα Top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η θετικότατη πορεία του με τους Ερυθρόλευκους δεν πέρασε απαρατήρητη από την «Equipe», η οποία σε σημερινό της αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της παρουσίασε την «αναγέννηση» του Κονγκολέζου στον Πειραιά, μετά το άδοξο πέρασμά του από τη Μαρσέιγ (24 συμ., 4 γκολ) που έληξε και τυπικά τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη λύση του συμβολαίου του.

Το γαλλικό δημοσίευμα, λοιπόν, στάθηκε και στο μέλλον του Μπακαμπού στο Λιμάνι, τονίζοντας ότι ο 32χρονος στράικερ αγαπά την Ελλάδα, έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένειά του στον ελληνικό τρόπο ζωής, αλλά παρά τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της σεζόν δεν έχει λάβει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση και δεν κλείνει καμία πόρτα για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως αρκετά κλαμπ της Bundesliga παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του, ενώ ενδιαφέρον και συζητήσεις υπάρχουν πάντα από την Ισπανία όπου έχτισε εξαιρετικό όνομα χάρη στο πέρασμά του από τη Βιγιαρεάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα